Borta bra men hemma bäst

Nu har jag landat på Arlanda i Svergie för inte så många timmar sedan. Väldigt skönt att vara hemma igen, men jag kommer sakna min och mammas power walks på mornarna i solen längs med stranspromenaden. Det låter inte helt fel va?

Har haft en fantastisk vecka med väldigt mycket sol, har lyckats bränna mig ganska bra och har några fina linjer att stoltsera med :) Detta kan jag berätta mer om någon annan gång! För nu är det sent och efter att ha suttit på ett plan i fem - sex timmar, skålat in det nya året vid Gåshaga brygga med Teneriffisk/Canariansk skumpa, är det dags att blunda och äntligen få sova i min egna säng. Otroligt skönt att få ha vilat ut nu, visserligen har jag gått upp tidigt var eviga morgon men ändå! Inget jobb på en vecka och nu har jag väldigt mycket energi att göra av med, både när det gäller jobb och den sociala biten! Har många att träffa efter denna veckan!

Nej, nu är det god natt! Men först och främst Gott Nytt År! Ha en toppen början på detta nya år 2007! Tänker på er alla ;)

PuSs/emma - brunbränd och utvilad

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback