Nå, vad mer?

Hur knäppt är inte det! Alldeles precis kom ett samtal från Strömstad, min "förra" stad :) Ganska kul! Fast det hade kanske inte passat att säga "Jag har bott i Strömstad!! Vet du vem jag är?"

Igår var jag extremt populär! Jag hade en ganska slö och härlig dag, läste min bok, kollade på ett X-antal Sex and the city avsnitt och njöt i fulla drag av min stillsamma söndag. Sen börjar mobilen ringa, och då snackar vi inte om ett samtal utan... Låt mig se (räknar). Sex samtal från olika personer som ja, hade lust att snacka helt enekelt, måste säga att det är ganska ovanligt, speciellt när telefonen går het inom några få timmar. "Vad ska vi göra denna söndag? Hum.. Ringer nog Emma" hehe.. Nejdå.. Men det var kul!

Sen hade jag en väldigt trevlig fredag! Först slutade jag vid ett (halvdag pga trettondag jul= röd dag på lör) Sen trändade jag med Maria och kände mig mycket nyttig! Efter det skulle jag och Lovisa ta en lugn kväll på stan, fika lite och ja eventuellt gå ut men absolut inget "röjande". Visst blev det fika och vi kände oss lite sega (trots kaffet) men sen hittade vi ett ställe som tillät oss att komma in utan att visa legitimation, typ 23 där :P Det blev väldigt mycket folk och vi dansade konstant från halv tolv tolv till tre. Så mina fötter var allt annat än oömma efter all intensiv dans i högklackat, men ska man vara fin får man lida pin! Sov igen kl fem, efter att ha skickat ett mess...

Dagen efter, närmare bestämt lördag! Härlig dag det med :) Mys... Men vad mer?

Många pussar/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback