Salsa

Igår svängde jag om riktigt ordentligt! Jag å tre kollegor åkte in till gamla stan för att försöka oss på lite salsa steg och svängande med höfterna. Till en början var det inte så mycket folk och vi ville att bandet skulle börja spela. Eftersom det är jobb (på samma allvar som annars) idag, skulle vi inte stanna så länge... När bandet började spela så var det inte salsa, det var lite latino inspirerad jazz. Det var kul att lyssna på det, jag har aldrig direkt lyssnat på jazz så det var nice... En trappa ned var det salsa musik och bara man kom ned för trappan tog någon tag i en och så var det bara att försöka hålla takten.

Ett par dansade hur bra som helst, de var så synkroniserade (tänk att jag använder det ordet så här tidigt på morgonen) och det var otroligt att titta på dem. Sista dansen var med just den killen som dansade så otroligt bra och när han frågade om vi skulle dansa (jag blev uppbjuden!) sa jag att jag inte var så bra... Äh, sa han och oj vad det gick undan! Jag lättade från golvet stundvis och jag hängde med riktigt bra! :) Vilken kick, jag vill lära mig dansa salsa! Hade varit sååå kul. Någon som vill hänga på?

Idag skulle jag vara på jobbet 7.30 vilket innebar ganska få timmars sömn... Men en kopp kaffe och man är back on track! Ha en toppen dag! Snöa inte in och bort...

Puss puss

Fina kommentarer
Postat av: Magnus

Va underbart skoj! :D Jag vill också lära mig salsa! :D Jag hänger gärna på! ;) Puss puss

2007-01-26 @ 10:21:48

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback