Shopaholic - söker hjälp?

Okej, nu har det verkligen gått upp för mig att jag är en riktig shopoholic, det är nästan så jag behöver hjälp;) Än så länge har jag pengar att spendera... Men när jag inte fått shoppa på väldigt länge känner jag en riktigt (plågsam) abstinens!

När jag var på Teneriffa hade jag tagit ut en hel del Euro och hade planerat Shopping! Men det fick jag äta upp ganska fort. I närheten av hotellet fanns Zara (med snorkiga biträden som tittade på en med höjda ögonbryn när man kom i sandaler å strand "kläder") och Mango (med ganska taskigt utbud). Vi skulle ha åkt till huvudstaden Santa Cruz, men det fanns inte tid till det och jag fick våndas resten av veckan...

Nu är jag hemma igen och det jag lyckades shoppa på Teneriffa är ett linne och en kjol (som får vänta ett halvår på att användas) + en hel del sprit. Min garderob fungerar just nu som barskåp :) Och det jag tänkte komma till då: Jag ska få shoppa idag! Äntligen. Sen ska jag fika med Lovisa i stan och det ska bli mysigt!

Men tills idag har jag ägnat en del tid åt shopping på internet. Idag beställde jag tre små väskor från
www.asos.com och igår beställde jag ett par stövlar. Höll på att köpa två CD's också men då hade jag glömt mina inloggningsuppgifter - var det meningen kanske? Rädda mig från att gå i personlig konkurs? hum.. Juste! Jag var på IKEA (äntligen) i tisdags! Mamma har lovat mig i evigheter att vi ska dit, men har backat ur i sista stund, så jag ville inte riktigt tro henne när jag fick frågan om jag vill hänga med!? Mitt rum blev flera snäpp tjusigare:) Ska bara måla om nu, trots allt ska jag bo där i ett år till...

Men ja. Håller med jag är ett shopping freak och just nu ser jag bara kläder, skor och väskor framför mig. Vill ha, vill ha, vill ha! Erhm... Ja jag erkänner det i alla fall! 

Många kramar/lättare plånbok


 





Fina kommentarer
Postat av: Magnus

Jag tror att du har rätt bra koll på din "shopaholic" ändå! :) Ett erkännande är ju ett stort steg i rätt riktning! :) Du får komma på något bra knep, typ som att flytta över pengar du har på dit kontot till ett sparkonto eller något, som du lovar dig själv att inte röra om det inte är nöd eller kris eller så! För då kommer du ju "inte att ha" pengar att shoppa med, så då kan du ju inte shoppa! :) Sen så är ju inte prylar å saker det viktigaste i livet och det tror jag verkligen att du håller med om, även om det ibland kliar mycket i fingrarna å kryper i hela kroppen efter viljor att ha vissa saker! Men det här fixar ju du Emma! Piece of cake! ;) I believe in you! ;)

2007-01-05 @ 12:21:03

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback