Full fart

Wow, ibland har man bara mycket för sig! Och jag gillar det, i alla fall nu när det är under kontroll! Idag, men också gårdagen, hade man en del för sig och det är i princip motsatsen till hur förra veckan var, i och med att jag var sjuk och det. Så lite fart och fläkt i lagom dos har ju ingen dött av:)

Var på bio igår i Heron City, hade aldrig varit där förut, det såg ut lite som ett nöjesfält lite ameriakanskt sådär. Såg Ocean's 13 den var bra! Kul och ja, bra! Jag gillar de filmerna och man fick sig några goda skratt! När jag tänker efter har jag nog sett alla på bio, de första två med mamma och denna... Imorse gick det ändå förvånandsvärt bra att gå upp tidigare och det var annorlunda att åka tåg till jobbet - det är man inte "bortskämd" med.

Denna veckan ska jag lära upp en tjej som ska sitta i växeln när jag är ledig nästa vecka. Hon är jätte trevlig och vi kommer bra överrens! Så det är kul att ha någon att snacka med:) Hon och åkte direkt in till stan efter jobbet, jag hade nageltid kl 18 och jag kunde lika gärna hänga på henne en stund. Vi hittade Urban Outfitters, jag har aldrig varit där innan men det var minst sagt en rolig affär! Dit ska jag gå igen...

Nu är det bed time, för länge sen... Sov så gott och dröm fina drömmar!

image270


/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback