I Love WLAN

Tog första bästa buss in till Strömstad "city" imorse, fick gå upp kl 9 för att hinna med alla skönhetsbestyr m.m. Olle skjutsade mig till busshållplatsen och jag kände mig lättare bara av att veta att bussen snart skulle komma och ta mig till civilisationen (hur det nu stavas). Freddan var inte hemma så jag vek in på Egg and Milk tog mig en latte och kyckling bagel. Mums! Det var gratis WLAN för deras gäster så det var bara att köra på och gå online. Jag vet, jag är ju ganska barnslig som har abstinens efter internet efter bara en å en halv dag ungefär. Men hallå? Vi lever ju i ett modernt samhälle - trodde jag. Resö tillhör tydligen inte de mest trendiga delen av samhället.

Sitter och känner riktig storstadskänsla med min latte och laptop. Fasen va jag är kär i denna lilla händiga pryl med blank skärm (den är inte sådär matt du vet...) Samt kompisar med den finurliga saken kallad "trådlöst internet".

Snart bär det tydligen av till Konsum, måste man äta? Jag kanske viker in på Lindex istället, fick precis ett sms att jag har ytterligare 20% rabatt på rean. :D Weeijj - det finns kanske hopp om att stilla mitt shoppingsug...

Puss så länge/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback