Lets talk

Idag ännu en dag på jobbet, det är som alltid väldigt lugnt, ringer inte många alls. Men vadå det är ju semester tider som hägrar! Felicia (min vikarie) och jag snackade oss igenom det mesta, men hon mådde inte så bra och fick feber å sånt så hon fick gå hem lite tidigare. Bättre att hon kommer imorgon är blir stört sjuk! Krya på dig!

Sen gick jag för ovanlighetens skull förbi ICA, har fått känningar av ännu en urinvägsinfektion. Blää. Jag skulle köpa cirton, c-vitamin på brustablett och tuggummi (storhandling då alltså). I butiken stöter jag på en viss person, säger hej och går vidare. Men sen när jag ska gå står personen där ingen och vill "prata lite". Okej? "Jag har en halvtimmas rast, möt mig där ute." Okej? Juste fick en liten spark på benet. I alla fall. Vi skulle alltså kallprata... Trevligt.

Nu är jag hemma - äntligen! Och ja, har ätit lite choklad som blev kvar från igår. (Jag tvingade min syrra att cykla till ICA igår innan de stängde för att köpa choklad till mig, fick ett sånt suuug, så jag sa att "jag gör nääästan vad som hellst! Snääälla söööta raaara!" Om du undar varför inte jag gjorde det själv har du svaret här: jag så förjävlig ut och det ska så få som möjligt behöva uppleva.) Såå nu åkte sista rutan Marabu Schweizernöt in i munnen, för er som inte vet tål jag egentligen inte nötter - men det är ju så förbaskat gott! Mums!

Jag och syrran ska nog ut och springa sen. Hoppas jag, med tanke på chokladen...

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback