Packningsprojekt

Semster, semester å du ljuva semester! Fasen vad glad jag är, semester i två veckor och en vecka i Grekland på Zakynthos snart! (Har någon missat den fina "countdownen" i headern som duktiga Emil lagt till?) Denna gången jag går på semester i två veckor känns mer som semester än när jag var i Strömstad en vecka. Ska bli väldigt skönt :)

Varmt var det idag också den raska promenaden hem gjorde mig inte direkt svalare. Sen är jag ju själv just nu och när jag är själv så är jag "duktigare" känns det som. Satte på diskmaskinen imorse, nu återstår bara att plocka ur den (fnys) och jag slängde in en tvätt i morse med, nu är den i troktummlaren och ny omgång tvätt ligger just nu, as we speak, i tvättmaskinen för att bli ren. Har packat min väska, nej det är inte klart men jag har tagit fram det mesta av det jag behöver, skor, handväskor och allt sånt! Men ändringar kommer garanterat att ske!

image374

När jag skulle rota runt i gardroben efter passande klänningar och sånt hittade jag några gammla flammor. En liten nostalgitrip med andra ord. De första två klänningarna är från Nice - resan förra sommaren. Den tredje klänningen är från Ginatricot - vi har varit med om mycket vi!




Dagens skor och tillhörande outfit:

+ = Dagens look!

***

Nu däckar jag på soffan... Ha det najs! Pussar å kramar

/emma.



Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback