Pizza och grisar

Efter jobbet kutade jag och Felicia till Gåshaga tågstation för att hinna med 16.05 tåget. Men vi hade inte behövt skynda oss för när vi kom fram till Ropsten skulle tunnelbanan stå stilla i 30 minuter och ersättningsbussar skulle få rycka in. Men när vi kom ner till bussen blev den full innan vi kom fram och strax efter ser vi tunnelbanan åka. Fan. Vi går upp till tunnelbanan igen och får äntligen komma iväg. När vi sitter och diskuterar eventuell pizza till middag så kommer nån gammal gubbe och sätter sig brevid oss. Han börjar snacka om polacker och sånt. Ska jag nämna att han luktade alkohol? 

I alla fall. Eftersom jag missat bussen och vi var ganska hungriga beslöt vi oss för en pizza. Ojoj. Felicia blev mätt och kläckte ur sig dagens citat: "Det känns som om jag har svalt typ... en gris!" Öhh.. Haha! Ja, det skulle man nog märka om man hade gjort :)

Nu är jag i Uppsala och har fått träffa lilla lillebror Rasmus. Han är pyttepytteytte liiten. Är rädd att jag ska ha sönder honom... Men jag klarade mig ganska bra och han somnade i mitt knä :) Nu har han blivit väckt för att få sig lite mat. Kanske ska gå och kolla in honom lite.. Han är ju trots allt väldigt söt att titta på!

Pussssar/emma.


Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback