Sjuk igen

Helt galet, jag är aldrig sjuk (peppar peppar) och nu får jag en hel del olika åtkommor samtidigt. Var tvungen att gå till Strömstad sjukhus imorse. Och det tog emot ganska bra eftersom jag var ute på krogen natten innan, sov inte många timmar - skojj! (Nepp.) Gick alltså upp strax efter sju på morgonen och satte på mig okej kläder för att visa sig in public... Sjukhuset i Strömstad är inte känt för sin snabba service, man har suttit där och väntat på doktor i tre timmar ibland fyra eller mer. Så jag blev mäkta förvånad när jag fick hjälp inom tjugo minuter inte ens det! Wow! Jag är impad!
 
Jag har alltså åkt på en till omgång av urinvägsinfektion, inte lite jobbigt som den jag hade nyss, jag har inte börjat gråta eller så ;) Men den jag hade gick liksom aldrig riktigt över. Så nu fick jag nåt starkt som ska ta allt, kanske också de bra grejerna. Känner mig ganska utslagen... Hum. Ska käka dessa piller i 10 dagar nu och det är precis dagen innan Greklands resan! Phu! Frågade doktorn (som var norsk by the way) om det är okej att dricka alkohol när man äter penicillin, han sa att det var okej, men inte för mycket. Okej.

Inget vildare party i helgen alltså... Dags att kurera sig igen då!

image312

So long/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Bertman

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ stackare jag vet vad jobbigt det är med urinvägsinfektion hoppas du får njuta lite av din semester puss o kram från en solbränd berta

2007-07-14 @ 23:16:29
Postat av: MLI

stackare, inte roligt det där "/ ser ut som att du hittat ett sätt att kurera dig i alla fall =)


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback