Ett manligt drag?

Jag är som sagt sjuk och har varit det från i måndags, från en urinvägsinfektion (den elakaste av dem) till en dunder förkylning - skit kul. Jag är väldigt sällan sjuk och när jag är det tror jag att jag ska avlida vilken sekund som helst. Har ingen direkt smärttröskel och ja, tror seriöst att jag ska dö. Är detta ett manligt drag, i den annars så kvinnliga Emma? För något som många förknippar orden "att dö" och "förkylning" med är just män. Lessen killar - men nu har ni fått en värdig motståndare till att behöva bli ompysslad!

Imorgon ska jag nog återvända till jobbet ändå, är fruktansvärt snuvig men jag kan tänka lite mer idag än vad jag kunde t ex igår... Inte illa att bara jobba en och en halvdag only denna vecka. Skulle dock hellre jobba än dras med denna skit...

Det var tänkt att jag imorgon skulle åka till Uppsala, men det kanske inte är det mest optimala att träffa nya lillebror Rasmus när jag knappt kan andas genom näsan. Hum? Kanske åker dit på lördag istället?

Nu ska jag återgå till att bläddra lite i IKEA katalogen, någon har åter inspirerat mig att vilja åka dit, fast det beror kanske mer på att det är ditt jobb?! Längtar efter den nya IKEA katalogen... Den kanske kommer snart! :)

Pussis å kram /emma

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback