I provrummet

Den omtalade och noggrant diskuterade shoppingturen till Kista Gallerian blev äntligen av! Jag "lyckades" så klart shoppa en del, och på mindre än en timma. För det blev såklart knappt om tid, efter allt prat och matätande...



Här är jag och kollegan på Lidingötåget påväg till Ropsten för att möta upp X-kollegan. Vi är fulla av förväntan och nej, hon har inte hittat någont under sätet, hon försöker bara komma på ett sätt att försvinna framför kameran. Lyckas hon? Avgör själv :)



Sen i provrummen... På första bilden prövar jag ett linne från Ginatricot, men jag var inte 100% säker om det var bra, det fanns bara i fel storlek dessutom. Men jag är ändå lite sugen på det... Köpte dock ett annat linne, svart med vita "strass" stenar på, till nästa party! Sen har vi en rosa klänning med band högt upp i midjan fårn H&M, den kunde jag inte låta bli att köpa! Sista bilden visar dagens outfit, svarta långa shorts, rosa linne och en vit kofta med trekvartsärm från Nice.



På väg hem efter shoppingen, sitter i bilden och väntar på shoppingpolarna. De var och köpte glass på McDonalds i Fältan. Oj så kul jag ser ut att ha det:) Föresten köpte ett par espandillos (eller vad det heter) och en till klänning/tunika.

Och ännu är det inte lön...

Sov så gott!
/emma

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback