Love it or hate it: Camping

Många av er trodde nog inte att den här dagen skulle komma, den dagen när jag självmant accepterar två nätter, ja ni höde mig: två nätter i (håll i er) tält/ev båt. Jag tror förstår inte själv att denna dagen är kommen... Kommer jag att överleva?

Från att ha absolut inget att göra så har jag plötsligt planer på saker att göra på självaste midsommarafton! Det är inte helt fel! Trodde hoppet var ute, men nej, det var det inte. Loijs Åre-kompis (ett nytt användbart ord?) Robin och hans gäng skulle åka ut till Utö över midsommar och han frågade om vi ville hänga på. Till en början var vi ytterst tveksamma till detta lilla påhitt. Jag menar två tjejer med sina prinsessfasoner, hur ska de överleva två nätter på en ö? Finns det ens hus där? Toalett och jacuzzi kanske? Guldkranar och aromaterapi? Loijs var mest emot denna idé och jag med, men sen ville jag verkligen. Vadå, man har väl överlevt värre saker än att bo i sovsäck? Hum... Jag undrar ja...

Så igår kväll panik packade jag det viktigaste; myggstift, bikini och galaklänningen. Eller ja, kanske några mjukisbyxor och varma koftor + high heels. (Lite ironi ska tilläggas när det gäller innehållet i min väska - bikinin t ex, det regnar ju alltid på midsommar). Allt detta fick plats i en mediumstor röd bag och jag är ganska stolt över mig själv, som lyckades åstakomma en ganska normalstor packning alltså! Har en ryggsäck också, ja ni hörde rätt: Emma ska ha en ryggsäck med sig! För att inte göra er för oroliga så innehåller den en handväska (phu).

Efter jobbet kommer Robin och hämtar mig och Loijs här på Lidingö! Det är en ganska stor omväg om man tänker sig att han bor i Bromma... Så det är otroligt schysst! Det skulle annars ha tagit två timmar att ta oss till Dalarö och båten därifrån till Utö skulle redan ha gått då... Så vi är otroligt tacksamma för Robin! :)

Nu ska jag återgå till att bita på naglarna eller rycka mig i håret av nervositet... (Bildligt talat)

Puss på er och ha en toppen midsommar!

/emma.






Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback