Nice new stuff

Godkväll och godmidnatt på er alla! Jag har en mycket spännande nyhet, åtminstone för min egen del. Jag har, tamtamta, fått min nya dator och digitalkamera idag! Weho! Ja fått och fått, jag betalar för det också, smakar det så kostar det. Men just nu sillas smärtan i plånboken av lyckoruset!


Här sitter min bror Emil och grejar med min sprillans nya dator. Han bor i Uppsala men kom hit för lite shopping med mor och för att hjälpa mig med datorn. Vilken ängel! (Nepp det är inte mitt välstädade rum, utan syrrans.)


Voilà gott folk! Här har du mitt välstädade rum. INTE. Kaos. Jag måste verkligen ta tag i denna röra och göra rummet beboligt! Snarast!?

Men imorgon ska ju hela tjocka familjen på ca sju pers, mer eller mindre, ut med båten över dagen. Härligt härligt! Ser fram emot det, så jag sparar rummet till imorgon kväll eller söndag kanske... Juste! Idag var ju Tessas student, det var toppen väder och vi tog emot henne när hon sprang ut ur skolan. Sen var vi (farmor, farfar å jag) hemma en sväng, jag passade på att sola och premiärbada i deras pool. Bara 25 grader sådär. Über-nice. Så grattis och Hurra Tessa!

Nu hemma på ön igen, jag har flängt och farit mycket på sistone, intensiv vecka om inte annat. Ska bli skönt att sova, om jag hittar sängen i rummet vill säga, ja ni är säkert fortfarande andlösa av synen på mitt rum ;)

Pusss å godnatt/emma

P.S. Korten är såklart tagna med min sprillans nya digitalkamera, en SONY Cyber-shot i rosa. Men det kan ni också se på de ypperligt skarpa och fina bilderna! :)

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback