Fartfyllt

Nu var det ett tag sen jag skrev här. Men allt går så ruskigt fort och jag hinner inte med! Som nu innan helgen ska jag ha hunnit med ungefär tusen saker, jag har hunnit med... Hum... Vet inte riktigt, men jag har mycket kvar att fundera ut! Som nu på fredag (imorgon!) så är det bal-dax, min kompis i Uppsala ska ta studenten i vår och hennes studentbal går av stapeln. Jag får hänga på! Har införskaffat en helt okej klänning till ett mycket bra pris, beställde skor i god tid, men fick en brun väska (?!) Så mina silversandaletter får jag klara mig utan, även fast de varit så fina till min mörklila klänning! Nehä, jag får nöja mig med mina "gamla" bal-skor, som är i typ exakt samma nyans som klänningen, inte vad jag hade tänkt mig men det funkar väl! Mamma har varit en ängel och tvättat klänningen också! Love you :) En sak mindre att pressa in i dagens schema!

Juste, min kompis Lotta som är i Österrike och jobbar, kom hem i tisdags och jag spenderade ett par timmar med henne igår. Det var jätte kul att träffa henne igen! Vi har ju inte träffats allt för ofta den senaste tiden :) Fick en pratstund med Jenny som pluggar i Uppsala också, kul att få höra allt om student livet! Det kanske skulle vara något för mig i alla fall?! Ska bara komma på vad jag skulle vilja läsa, och det tar säkert ett år eller två att komma på det... Wish me luck!

Helgens innehåll kommer bli intressant, först en "bal på slottet", sen fortsätter nog helgen i sakta mak med dig. Härligt att ta det lugnt och inte stressa vidare till nästa sak man bara måste göra. Snart är det fredag och jag har nästan packat klart redan, fick hjälp på traven redan igår och väskorna står och väntar på att få komma till andra platser. Ser fram emot denna helgen.

Ta det lugnt och om du är ledig så gå ut i solskenet! Jag hade gärna gjort det. Det är så otroligt lyxigt att vara ledig en helt vanlig vardag och kunna gå upp i hyffsad tid och sen spendera dagen på altanen eller ute någon stans, där det är lä, och bara läsa en bra bok. En sån dag hade inte varit helt fel att avnjuta. En sådan dag kommer att komma, dagarna blir längre och framförallt ljusare och under helgerna får man passa på att vila upp sig och lapa sol...

Många pussar/emma

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback