60% Absint & 0% vatten

Det tackar man väl inte nej till? Man borde kanske ha gjort det ändå. (!)

I fredags var vi hos min "X-kollega" Maria, alltså jag å massa kollegor från jobbet åkte direkt till henne efter att vi hade slutat. Vi hade en mycket trevlig kväll med god mat och gott att dricka! Jag var ganska trött så jag gjorde det förnuftiga valet att gå hem, sov gott innan halv elva. :)

Dagen efter tog jag det lugnt (skulle ju ladda inför kvällens kommande inflyttningsfest), degade lite. Gick hem till mamma och sminkade henne. Hon skulle på 25års jubileum med sin gymnasie klass. ("Va de skojar! Så många år har det väl inte gått? Eller har det det, Emma?") Mam å jag åt sushi och sen sminkade jag henne. Hon blev dö-läcker. Sicken mamma man har ändå! Okej ska sluta skryta nu :) Efter det skjutsade hon mig hem. Jag hoppade in i Olles bil och vi åkte till Högsätras parkering för lite övningskörning. Jag är faktiskt helt okej på att köra :) Men det känns grymt långt bort att jag en dag har ett körkort i plånboken...

Hem igen. Avverkade några Sex and the city avsnitt (den serien är bara helt helt underbar!), sen ringde Lovisa och vips blev jag medveten om att tiden flygit iväg! Det var dags att krypa ur mjukis byxorna och munktröjan, för lite mer seriösa party kläder. En trevlig liten rosa klänning kanske? Jag fick så bråttom att jag inte hann äta och det mina vänner, är ett stort misstag!

På med pumpsen, party väskan i högsta hugget och sen var det bara att springa till tåget. Lovisa ringer mig när jag flåsar i uppförsbacken och säger att vi får skjuts! Nice! Jag möter upp Linnéa vid Karlaplan och vi skyndar oss till inflyttningsfesten på Birger Jarlsgatan. Melodifestivalen hade ju börjat! Vi hittade tillslut rätt och fick en rundvandring i den fina lägenheten. Måste säga att Melodifestivalen var pinsamt dålig... Men jag såg inte så mycket av den eftersom absint- shotsen tog ganska bra... När ska jag lära mig liksom? Varannan vatten kanske?

En underbart snäll Bertil kom och hämtade mig! Så vid elva någon gång anlände vi till hans lght där jag sov till kl åtta, då skjutsade han hem mig. Jag måste ha varit en ganska rolig syn, bleka ben, (ja, jag drog tydligen av mig legginsen någon gång...) vita ankelsockar med rosa och gröna prickar på. Ruffsigt hår, felknäppt trenchcoat och allmänt vinglig - fortfarande full? När jag kommer innanför dörren sitter Olle och dricker sitt morgonkaffe i godan ro. Haha, ja vad ska man säga. "Hej! Jag ska nog gå och lägga mig igen" sa jag och hasade upp för trappan.

Lördagen (efter uppvaknandet vid ett-två tiden). Ja efter nåra timmars extra sömn, lite frukost på fil samt juice blev jag sakta mig själv igen. Ett maraton med Sex and the city fick mig att se ljusare på tillvaron, igen :) Städade till och med rummet vid tio tiden på kvällen...

Veckans tips: Ät alltid innan planerad utekväll (med obligatoriskt alkoholintag). Drick också mycket vatten. Om man använder sig av dessa enkla och ja ganska simpla tips, går man inte först hem i från festen, i alla fall inte av anledningen: full som ett hus.

Imorgon bio, Next, med Marcus, han som hade inflyttningsfesten, ska bli nice! Have a nicer then nicer day!

Pusss/emma - 60%nykter

***

P.S.Bild kommer ikväll - en bild på mig innan det begav sig.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback