Ännu lyser stjärnorna

Vilken energi jag fick! Från att ha legat lågt på energikurvan är jag nu på topp! Kan det bero på den goda lunchen, för den var vekrligen smarrig, eller ja, det kanske är detta: Jag ska åka till Sydafrika! :D Det är ett tag kvar, men i oktober ska jag åka på en änventyrsresa med jobbet! Vi ska åka till Vhembe som företaget har, en konferensanläggning med massa möjligheter! (http://www.vhembe.com/index/index.htm) En kollega berättade nu på lunchen hur det är där och så, lät jättespännande! Lite läskigt är det allt med alla spindlar och sånt... Man ska ha riktiga kängor, strumbor och byxor, inget snacka om kjol eller shorts med andra ord. Hon berättade om en flodhäst som brukade komma och dricka ur poolen, giraffer som man nästan kan klappa och elefanten som "trumpetade" när att de höll på att gå över hans promenadstråk. Jag har dock inte bestämt mig om jag vill åka till Kapstaden på vägen hem när jag ändå är där och bekosta "nåra" tusen till eller om det räcker med Vhembe...?

Redan ikväll händer något annat roligt! Jag och Lovisa ska på konserten med Beyoncé i Globen! Först ska jag gå till Lovisa och äta middag som hennes pappa har fixat, sen drar vi till globen och har en hel skön kväll! Wow, jag har kanske flyt och en nice tillvaro trots mindre pigga stunder?! Härligt! Det finns hopp och jag har de finaste aningarna om att livet har allt att ge! Fasen vad jag kan vara positiv :)

Stjärnorna lyser föralltid och för alla.

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Magnus

Det låter ju bara bra allt det där ju Emma! :D Du får fortsätta vara positiv!! Varför vara negativ liksom!? :) Men Sydafrka, det var värst! :P Hoppas du får det toppen bäst ikväll! :) (Å jag vet ju vad Beyoncé är nu! ;P ) Pusss!

2007-05-03 @ 17:27:29

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback