Balen på slottet (Skaris)

Hittade bilder från Tessas studentbal, den jag var på i mars någon gång. Tessa tar studenten nästa vecka på fredag och då bär det av till Uppsala igen, tänk hur jäkla fort det går! Men i alla fall, så här såg jag alltså ut på hennes bal. En klänning som jag hittade för det rekordlåga priset av 259 kr en helg i Göteborg (för en balklänning alltså) och skorna från min studentbal förra året. Jag kom direkt från jobbet den fredagen och blev hämtad av farmor och farfar och gjorde mig bal-fin på rekordtid. (Gillar ordet rekord idag) Det var en hel kul kväll, som slutade på Seven inne i stan! Tänk folks miner när jag dök upp i balutstyrsel, tro mig, det är inte så jag brukar se ut när jag är på krogen :) En kväll värd att minnas!




/emma



P.S. Farfar tyckte jag skulle ta med extra skor "Det gör väl alla?" " Nej nej farfar - det gör ingen!" Gissa om jag frös!

Fina kommentarer
Postat av: Magnus

Oja, jag kan tänka mig folks miner när dom fick se dig i din balutstyrsel på Seven! ;) Jag kan kan tänka mig vad dom tänkte med! ;) Killarna kunde säkert inte låta bli att spana på dig samtidigt som dom tänkte "Å hjälp vilken snygg tjej"! ;) Och tjejerna tänkte nog "Å tänk om jag såg ut så där"! ;) Så, så tror jag det var! ;) hehe.. hoppas du får en toppen jobbvecka och att den börjat bra! :) puss /Magnus

2007-05-28 @ 13:00:26
Postat av: Cecilia

Vad fin du var!


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback