H.H. som i Härlig Helg

Jag måste säga att jag är hel nöjd med min helg! Jag har hunnit med massor, samtidigt som jag hunnit ta det lugnt, iaf lite... I fredags var jag först inne i stan och fixade mina nagar (I know - lyxvana), sen "råkade" jag köpa två par skor, efter det åkte jag tillbaka till jobbet. De hade varit en innebandyturnering och eftersom jag inte är så bra på det (eller tycker det är kul) hoppade jag över själva spelet men var med på "eftersnacket". Vi åt gott, drack vin och pratade, skrattade hela kvällen, jag drog mig hemåt halv tolv, kände att det var dags att sova lite.

Dan efter åkte jag in till stan för att träffa Alina, huvudsakligen. Sen att jag shoppade två klänningar har ju inget med saken att göra... Alina pluggar för tillfället i Skelefteå, vi har inte setts sen i augusti förra året! Var verkligen jätte kul att träffa dig igen! Vi hann ju med en hel del, fika å shoppa, snacka en massa, uppdatera informationen kring livet och alla dess tankar :) Jag fick tillslut slita mig från stan och Alina för att åka hem, byta om och träna med mamma å brorsan. Men SATS hade stängt så det var inget mer med det. Jag åt massa bullar istället och grillade hos mamma med syskonen. Vi kollade på Blood diamond, den var väldigt bra! Hemsk, men väldigt bra, man ville inte direkt shoppa diamater efter att man sett den.

Igår söndag hade jag ännu en härlig dag, solen sken och det var sommarvärme i luften. Jag hängde på Mamma å syskonen till SATS i ännu ett försök att få träna. Vi avverkade ett Cykelpass och efter det testade vi på lite träningsmaskiner och löpbandet, jag kunde inte sluta! :) Hem, duscha, sminka sig, klä på sig en av de nya klänningarn, hoppa på tåget. På tåget satt min bror, han skulle hem till Uppsala igen, jag hoppade av i Bodal och gick en grymt lång promenad med en kompis. Över Lidingöbron, stockar och stenar (kanske inte) hela vägen till Sthlms universitet, genom Lilljanskogen, en promenad på 2½ timma! Det är bra gjort! Men med väldigt trevlig sällskap så det gick fort!

Idag en ny dag, det duggregnar lite, men det är lugnt, jag får ju använda mitt nya paraply med hjärtan på!
Ha en rikgit härlig dag!

Pusss/emma

Fina kommentarer
Postat av: Magnus

Då fick du en bra helg då! ;) Blood Diamond är så himla bra! Jag tyckte den var grym när jag såg den! :D Kan vara den bästa filmen med Leonardo DiCaprio (Om man bort ser från Titanic då iofs! :P )! Lät ju som en mysig prommenad det där också! ;) Ett litet äventyr! :D Puss puss!

2007-05-07 @ 12:08:30

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback