Humörhöjare

Visst är det dem där små sakerna som kan ändra humöret ganska fort, förhoppningsvis till det bättre och positiva. Så mitt i all denna röra hemma, med kartonger och konstiga relationer, får jag se de små sakerna. Det är ju trotsallt de små sakerna som det stora bygger på. Helheten är vad man ser, men detaljerna är vad som gör den.




Skorna hittade jag på H&M för 298kr! Vilket fynd! Behöver jag tillägga att jag blev omedelbart förälskad!? Nej, jag tänkte väl det. Hade dem för första gången förra helgen när Loijs, Lollovisa och jag var ute och partade. Dock hängde inte fötterna med i svängarna och blev väldigt ömma in på småtimmarna, klackarna underlättade inte plågan så mycket. Snygga men inga promenadskor, (nähä?) kanske ska användas till sitta-och-vara-fin-partyn? Klänningen köpte jag för ett tag sen då jag blev kär i alla hjärtan och klänningens snitt. Halterneck och knyt i ryggen. Lovely! Tänkte kombinera skor och klänning till Tessas student den 8 juni. Blir med all säkerhet en favorit i repris!



Sen har vi en bild som togs för ett tag sedan, det är lite stökit på byrån, men jag gillar tavlorna som står på den, lutade mot väggen. Köpte dem korten i Strömstad för länge sedan. Ännu ett exempel på humörhöjare!



Sist men absolut inte minst, en bild på en detalj som är ganska stor, de fina blommorna jag har fått! Njuter varje gång jag ser dem! Visst är de fina på i mitt fönster?! Tack så jätte mycket Bertil :)

Sov gott sen, det är i alla fall dags för mig att krypa ner i min nybäddade 1,20 säng och ta igen lite sömn!

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback