Såå länge sen

Oj, när jag hittade de här bilderna i mammas dator trodde jag inte det var sant. Eller jo det har ju hänt, men att det gått så fort och lång tid sen dess. Att jag har hunnit förändras så mycket och ser ganska annorlunda ut (!). Begrunda faktumet att jag hade hellugg en gång i tiden...



Ja då tar vi en skrattpaus! (haha). Som på det sista kortet här på mig och Sara, så jag ser ut!!! Det var innan vi skulle hoppa på bussen till Uddevalla för att gå ut (jag hade precis fyllt 18), det var en onsdag men vad gör det!? Allt tydligen, jag var inne på GG i ca 10 min innan jag var tvungen att gå ut, eller blev jag portad? (nejdå;) Jag satt vid en staty, ramlade ner i en rabatt och ja... Åter till stilen, jag har verkligen hunnit med lite gran ändå under de senaste åren. En riktig hellugg (dit kommer jag inte gå igen), tona-håret-kastanjerött-eller-bara-rött-period (kommer säkert tona håret någon gång igen, men ganska myket mindre rött denna gången, sist såg det för jäkligt ut). Så många stilbyten, färgval, frisyrer och personliga val kommer att passera, vem vet hur jag ser ut om tre år? Kommer jag kolla på dagens foton och undra vad tusan jag höll på med då? Det märker vi! Tills dess, varför inte testa nya grejer? Om man inte gör det, kan man aldrig veta om det är bra eller dåligt eller om det valet man gör kan ta en någon stans man aldrig trodde att man skulle hamna. Lev farligt, och ibland med en konstig hårfärg, men det är det som är livet :)
***

Ikväll ska jag och Lollovisa hem till Lojs för lite mat, jag ska fixa en någolunda nyttig efterrätt (har skjutit upp på det ett tag nu). Efterrätten ska avnjutas till filmen En geishas memoarer, har velta se den länge så det ska bli intressant. Mamma och Maja såg den på bio för länge sen och de tyckte tjejen i filmen påminde om mig (inte det faktum att hon är japan men något annat) :) Kul kul!

Ha en härlig dag!
/emmaHappiness

P.S. Glömde en sak, Kick UF, mitt och Sandras UF företag! Några bilder ovan på när vi fixar vår moter och när vi får pris på den regionalamässan i Bengtsfors av alla ställen! Ännu en av livets glada upplevlser!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback