2 + 1 blir för mycket

Två glas bubbel och ett glas rött senare vinglade familjen hem från Bryggan. Vi var på supertrevlig födelsedagsmiddag i Gåshaga och ja, ibland behövs det inte mycket för att det ska bli kul :) I skrivandets stund är jag liiite "kul" fortfarande kan jag påpeka... Så kan det bli ibland! Ska ladda ner lite mer musik och bränna en CD till min kollega till imorgon. Mycket viktigt för mig så här på kvällen!

Sen ringde jag dig och fick verkligen mycket vettigt sagt, verkligen... Humf. Imorgon ska jag och mamma på en visning på en 29 kvadratare och vi hoppas att den ska vara fin. Mamma kan mer om lghter än jag så jag är tacksam att hon hänger med. Hon ställer de där seriösa frågorna om hur föreningen ser ut och om golvvärmen är facklig eller nåt. Massa smart med andra ord. Min mamma är smart.

Nu ska vi visa lite bilder på min fina blombukett jag fick av jobbet och min klänning jag köpte idag på Indiska. Klänningen har jag bloggat om tidigare och nu är den min! Tror den blir perfekt till lördag :) Sen gick jag på systemet med pulsen på HÖG nivå. Hon frågade såklart leg och kollade två gånger på datumet. Sa sen grattis och att "jag bjuder på påsen, mer kan jag tyvärr inte bjuda på" Haha! Nu känner jag mig vuxen!



Sov gott, de ska jag! Pöusss

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback