Inne eller ute?

Det jag vill ha sagt med rubriken till inlägget är att jag är osäker på lördagens outfit (se nedan). Jag drog nämligen på mig en oversize vit skjorta jag inte haft på mig på länge, samt ett brett svart skärp i midjan. När jag såg resultatet i spegeln kändet det lite passé och gammalt, trots att det egentligen inte är något fel på kombinationen. En vanlig vit skjorta i en storlek lite för stor + ett svart brett skärp, kan väl inte bli fel? Eller? Jag vet fortfarande inte exakt vad jag tycker, men jag vet i alla fall att jag inte hade tid att byta kläder innan jag skulle med tåget till Uppsala.


Precis, jag spenderade lördagen och en del av söndagen i Uppsala och såklart en liten stund i några butiker som bara råkade dyka upp på vägen... Men gissa vad?! Jag köpte en födelsedagspresent till min lillebror Emil som fyllde år den 4e november (även här bättre sent än aldrig?) och en julklapp! Visserligen är det bara cirka hundrasjuttioelva julklappar kvar att inhandla, men det är en liten bit på vägen!

Stövlar, utan klack och helt okej. Jag slog därför till direkt! 20% rabatt också!! Köpte den söta lilla plånboken med en rosett också, men den var för liten (massa kort och kvitton är min grej) så jag ska lämna tillbaka den...


Så lite shopping på stan med alla andra galna människor på stan en lördag efter löning, vad gör alla "normala" människor på stan en sån dag? Jag har då ingen aning, men jag ska lätt övergå till att shoppa eller vistas på stan max på söndagar, annars efter jobbet på vardagar. Anyway, jag åkte till Uppsala med min syster Maja och blev upplockade av pappa och plastlillebror Jonathan på stationen. Vi åkte vidare till farmor och farfar för lite födelsedagsfika och tårta för mig, jag fick ett jättefint halsband av F & F, som jag sa innan "Bling Bling" men i lagom mängd. (Vi svenskar gillar ordet lagom, jag älskar det). Min farbror Peter kom förbi och gav mig en present, en Astrid Lindgren CD skiva med Pippi Långstrump på de sju haven, "för att behålla barnasinnet" eller något åt det hållet, jag blev ganska fundersam. "Öppna för att kolla om det är rätt skiva" sa Peter. Jag öppnar och där i fodralet bakom skivan ligger det pengar. Haha. "Jag hade ju inget kort" förklarar han. Haha, Peter i ett nötskal det! Sen kom min andra farbrors föredetta fru Sofia förbi med en present hon med, ett presentkort på MQ (folk vill uppenbarligen att jag ska shoppa! Inte mig emot;)! Så jag är helnöjd! Hemma hos pappa, Jenny, Emil och lille Rasmus väntar ytterligare en födelsedagspresent! Jag fick sex stycken kaffe/te muggar designade av Filippa K! Jag har kollat på dem tidigare och de är verkligen snygga! Tror dock att jag ska byta dem till svart mönster istället, då mönstret kanske syns lite bättre! Får kolla på stan nån dag (läs: ej lördag).


Rasmus hade växt en hel del, jisses va han blivit större sen jag såg honom... Kanske en hel månad sen, jag kommer inte riktigt ihåg... Fem månader blev han i lördags, stora killen! Världens underbaraste är han! Fick den stora äran att mata honom idag med nappflaska :)



Dagens outfit på Rasmus: svart body med långa ärmar i organiskbomull med matchande adidasmjukisbyxor i mörkblå samt mörkblå små strumpor. Addera en schysst frilla med en ostyrlig lock och du är hel rätt ute! Vilken IT-kille!


Vi åkte en sväng förbi MIO innan de lämnade av Maja och mig på stationen idag och jag fick för första gången gå och kolla in MIO's sortiment. Tro det eller ej men jag har faktiskt inte varit där tidigare! Jag fick ett samtal, lika underbart som vanligt att prata med dig. Men det fick mig att sakna dig ännu mer, om nu det är möjligt... Inte långt kvar nu! Tisdag it is! :)

Imorgon ska jag kolla på lägenheter med mamma igen! Tusan va jag babblar (i skrift)! På onsdag ska jag föresten kanske till Uppsala och gå på restaurang med alla kusiner och släktingar på mammas sida. Min kusin Tove från Östersund är i Uppsala för att åka vidare mot Asien om några dar och det var ett bra tag sen man såg henne, så det ska bli kul! Nu ska jag inte skriva mer... Sova snart tror jag.. Godnatt på er!

image1455

Rasmus gillade tydligen att suga på min hand, en alternativ napp?

/emma.

P.S. Sa jag att jag tränade ett skivstångspass idag? Duktigt Emma!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback