Kan man få för mycket kläder? Nää... Eller?

Neeej sluta nu, jag har inte shoppat något nu, i alla fall inte sen i lördags. Och det var... Två dar sen? Holy shit. Skämt och sido, jag bode kanske göra upp en liten buget för hur mycket jag ska spendera på vad. En budget för kläder, en för skor, en för heminredni... Äh, det blir ju typ bara sånna saker jag vill ha i den budgten. Men kanske att man kan lägga undan lite mer varje månad än det jag lägger undan redan? Till typ viktiga saker som... Mat? Eventuell handpenning om jag ska köpa lght? Eller bara en buffert för eventuella utgifter.. Typ... eh... Ja massa viktiga saker! Fick nämligen ett litet "wake-up call" när nån undrade om jag hade fler garderober någon annan stans i huset än de två jag har i mitt rum och hur jag egentligen har råd med allt jag köper? ;) Denna bloggen avslöjar mig ganska bra tydligen. Oops! Haha! När mamma säger att jag har för mycket kläder bryr jag mig inte, för det är sånna kommentarer som är obligatoriska för mammor... Men om någon i min egen ålder börjar undra kanske det är dags att kolla upp hur mycket jag handlar och se efter var alla pengar egentligen tar vägen. För ärligt vet jag inte vad jag bränner alla tuselappar på (!) Jag skulle inte våga kolla efter heller för den delen!
Föresten kanske jag numera ska ha ett systembolags-konto? En maxgräns för hur mycket jag får gå på bolaget? Haha. Nejdå, jag lovar att inte bli alkoholiserad. By the way har jag alkohol hemma som är över ett år gamla (jag dricker med andra ord inte så mycket - hemma) :)

När jag kommer hem idag ska jag städa rummet - en gång för alla nu! Sen ska jag skriva ner en budget för nästa månad, har dock lite mer utgifter eftersom Åre ska betalas och sparas till. Därför är det extra bra att skriva ner vad allt får kosta! Julklapparna kommer nog göra sitt i plånboken, så det är lika bra att fundera ut vad man ska ge alla. Shit va svårt! Sen ska jag packa upp väskan från Sydafrika, jag vinner nog i seghet när det gäller att packa upp väskor efter en resa (lång som kort). Jag är ju makalöst! På ett aningens gulligt sätt... Hoppas jag :)

image1324

Money, money, money...

Pusssar /emma.

P.S. Innan jag kommer hem ska jag förbi Brevik och hämta ett paket med prylar från H&M. Jaaa, jag vet. Men jag visste ju faktiskt inte att jag skulle göra en shopping-budget då, när jag gjorde beställningen!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback