Make my day

Jag var på tok för trött imorse, men jag höll ändå modet uppe och "hoppade" upp i rätt tid för en gångs skull. Ska man se fantastisk ut får man jobba lite för det... ;) Valet och kvalet föll naturligtvis på vad jag skulle klä mig med, kläder såklart, men vilka? Hittade tillslut ett någolunda bra alternativ som kan likna en outfit, men inget speciellt... Diggar dock min nya vinröda sjal som höjde humöret rejält när jag travade (gnägg) till jobbet i mina nya foxy (grr) stövlar! Yeah! När dagen är slut ska jag träna, var länge sen nu eftersom jag bara hann träna en gång förra veckan... Andra bullar denna veckan! Minst tre träningspass ska det bli! Punkt. Hur jag ska hinna vet jag inte riktigt, jag ska nämligen ha både teori- och körlektion denna veckan. Ett tips är att se upp på torsdageftermiddag om du inte vill bli kvaddad! Efter träningen ikväll ska jag in till stan! Man kan verkligen bygga upp förväntningar och det skaverkligen bli mys :)

Måste bara visa en söt bild på en alldels "ny" bebis som såg dagens ljus för inte så många dagar sedan. Hon heter Maja och "tillhör" bloggerskan
Girle visst är det en helt underbart söt bebis?! Att hon heter Maja som min lillasyster är också ett plus! :) Välkommen till världen Maja!

image1041

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback