Dagens vänliga

Dagen har varit lång, trots att den egentligen borde kännas kortare eftersom jag var på Ö-hälsan och kom till jobbet vid tiotiden idag och då har ju halva dagen redan gått! Men det blev något omvänt med det där och det har varit lite seeegt.

Åkte som sagt in till Lidingö Centrum och köpte denna gången bara nödvändiga och lite smått tråkiga prylar, typ strumpor, linsvätska, en klädklisterrulle (vad de nu heter) m.m. Inget klädesplagg (om man inte räknar underkläderna då) utan vara "viktigheter" - de ni! Köpte linsvätska i småförpackningar som är anpassade till lagarna kring att ta med sig vätska på flygplan, perfekt för Sydafrika trippen! Köpte nya special-öronproppar som hjälper till att tryckutjämna när man flyger, samt våtservetter. Allt det är till resan och det känns skönt att ha betat av lite på listan som jag redan knåpat ihop.

Min klocka har inte varit sig själv på några dagar nu, det är en skruv som inte vill vara kvar på rätt ställe. Så jag tittade in på urmakaren i centrum för att få hjälp. Hon skrivade fast skruven och jag skulle precis fiska upp plånboken när hon skakade på huvet, log och sa att det inte behövdes. Jag kände mig så tacksam! Sa "tack tack" och log stort, ja det blev jag glad över! Ett trevligt och hjälpsamt butiksbiträde - de finns allt för få av dem! Det lyfte min dag!

Nu ska jag bläddra igenom min nya Glamour som dampner i brevlådan idag! Lovely! Det kallar jag vardagslyx.

image980

Dagens...



Den nya koftan kommer inte till sin rätt - den är vinröd till färgen inte brun-ful-aktigt-blek-röd - nåt.

Nu är det DH nästa! Ha en mysig kväll!
/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Sandra

Snyggt!


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback