Det är klippt!

Håret alltså. Weej! Jag känner mig som en helt ny människa och för en gångs skull blev det bra! Ännu mera: weeej!! Frisörskan var bra också och gav mig tips, som t ex "Tvätta håret två gånger i veckan... Max tre!" Själv är jag liiite tveksam till att jag skulle kunna hålla mig borta från att inte tvätta det oftare. TVÅ gånger?!! Shit. Ja, sen höll hon på att svimma när jag sa att jag aldrig borstar håret. Vadå? Jag har i alla fall inte gjort det på över ett halvår, reder ut det västa med fingrarna. Men nu ska jag tydligen föna (man ska inte låta håret självtorka - eftersom jag har så tjockt hår tar det lång tid innan det blir torrt i hårbotten - typ - och då kan det klia... bla bla bla) inte låta det självtorka. Och jag som är expert på att självtorka mitt hår, hum, kanske är det av lathet jag gör i princip inget med håret? Utom när jag sätter upp det. Nu har jag köpt en värmeskyddande-volym-vårdande-spray som jag ska ha i blött hår innan jag fönar det.

Här är den; frisyren vi alla väntat på. Nejdå, men jag är nöjd än så länge! Hon tog ungefär en decimeter på längden för att det var så slitet, sen kortade hon luggen ganska rejält. Så vi får se hur länge det dröjer innan jag dampar på att den faller i ögonen hela tiden ;)

image917



Nu kommer det inte se ut såhär sen, lite mindre "lockighet" i topparan och säkert mer ostrukturerat, men förhoppningsvis massa volym med min nya multispray!

Pöss

Fina kommentarer
Postat av: Sandra

Supersnyggt! Men jag skulle inte heller klara av att bara tvätta håret 2gånger i veckan, jag tvättar det varannan dag, om inte varje!


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback