Helgen

Nu är även denna helg snart över, officiellt, inofficiellt så har jag alltid lite söndagsångest. Det än nämligen sista lediga dan och imorgon är det jobb igen. Men det är nog fullt normalt med lite små-ångest så... Eller?

I fredags var det party för kollegorna F och M, då de slutade då och på måndag är de inte längre kvar. Kommer kännas jätte konstigt, det är ju på jobbet man är mest av sin tid, man är mer där än hemma och de relationerna man skapar på arbetsplatsen är minst lika viktiga som de man har med sina vänner. Bra kollegor att ha trevligt med är verkligen A och O, att man har många vänner på sitt jobb hjälper en att tänka positivt på måndag morgon...

Så i fredags efter jobbet, när jag bytt om till en partytopp, gick en handfull kollegor ner till Restaurang J för att ta ett glas innan vi skulle tillbaka till jobbet och "matsalen" för att äta och dricka gott med kollegorna och, soon to be, de två X-kollegorna. Jag drack ett glas vitt på J och ja, efter två klunkar kände jag att jag hade fått min dos, men vem bangar då? Det är ju bara att dricka upp! Sen gick/vinglade jag tillbaka till jobbet igen och fick i mig ännu några glas vin. Klockan var cirkus halv fem, fem men det är ju inget hinder ;) Det var jätte trevligt! Sakta men säkert tunnades folkmängden ut och jag hade dansat, sjungit och "skrikit" mig hes när klockan närmade sig evla. Jag kunde knappt få fram ett ljud! Och tro mig, när man har något mycket "viktigt" att säga är det jobbigt att man inte får fram ens en ynka stavelse! Jag gillar nog att babbla... (no shit) Vid 12 tiden så hade jag dansat klart och jag visste att jag inte ville åka vidare in till stan, när jag hade sängen 10 minuters promenad därifrån... Jag sprang (ja faktiskt, jag var helt anfådd när jag kom hem) och när jag kom hem hade jag lite problem med att tvätta ansiktet och ta ur linserna, jag såg nämligen två, ibland tre, ansikten i spegeln - konstigt. Halv ett låg jag i sängen och försökte få slut på snurrandet, kändes som jag låg i en centrifug - sträckte ut armar och ben för att hindra snurrandet men det funkade inte riktigt så. Försökte hålla stilla huvudet med händerna men det var också lönlöst. Men tillslut tog sömnen överhand och jag sov snart gott...

Morgonen efter var jag förvånandsvärt pigg och inte ett dugg bakis. Kände dock ganska snart att nacken inte var vad den varit. När jag drog mig till minnes så headbangade jag ganska rejält på "dansgolvet" kvällen innan, med kollegorna. Det skulle du inte tippa om mig i första hand va? Haha. Men det var bara att sätta igång, för lördagen hade mycket att erbjuda! Jag skulle bland annat städa rummet, för kära mor skulle ställa till fest och kräftskiva på kvällen, och mitt rum var ganska pinsamt (som vanligt) så det vara bara att sätta igång. Det gick förvånandsvärt fort att städa och efter det drog jag med mig hunden ut, nej föresten - tvärtom han drog med mig ut på en promenad jag lovat mamma. Efter det åkte jag in till stan för att lämna tillbaka lite saker, samt "råka" inhandla nya (bild kommer säkert sen;), jag bytte också mina skor... Jag drack en kopp kaffe med Robert och snackade en del, tills jag kom på att jag hade ganska bråttom hem till min locktång och pratyklänning. Det var bara att hoppa in i duschen och försöka göra det bästa av utseendet. Resultatet kommer nedan... Hos Lovisa (där kvällens förfest var) var det jätte trevligt och jag träffade en del nytt folk. Bland annat en göteborgare och jag kunde ju inte låta bli att bli lite nostalgisk över den välbekanta dialekten... Det var förbokat bord åt oss på Sturecompagniet och det var premiär på det stället för min del. Inte helt fel om jag får säga det själv :) Vi beställde in rosé champagen a.k.a Moët - rosa skumpa alltså - det är grejer det - Just my style! Jag blev hämtad av sweet Dave vid halv två...

Morgonen efter (idag, söndag) ja, inte bakis då heller, bara glad i hågen. Frukost med folk man inte äter frukost med varje dag. Inte så dumt :) (Åhhh myyyys - va bara tvungen - men ingen vet varför - bara jag! Hihi! ;) Massa skratt och snack vid frukosten i alla fall. Tåflirtande? Sen gjorde jag en insats med köket och plockade i ordning efter mammas party - uppskattades!

Idag
har jag hunnit med en del, gått en promenad med mamma och Hugo, hyrt film, kollat på film. Ätit överblivna kräftor (enmanna kräftskiva är underskattat) och räkor med aioli och baguette. MUMS! Ja.. Njuter i fulla drag det gör jag allt! Nu ska jag sluta skriva snart tänkte jag... Snart... Kanske göra en insatts för rummet och kolla på ett eller två avsnitt av Sex and the city innan det är dags att hugga in på en bit överblivet Västerbottenspaj. Mums nummer 2.

Det var min helg det! Jag hoppas din helg har varit lika kul och upplyftande, för att imorgon ta tag i en ny vecka med nya utmaningar och äventyr. Min vecka ska först och främst vara sockerfri... Vi får väl se hur det går, ska leta reda på karaktären och damma av den lite bara.

Ha en lovely söndagskväll & Pussar!

***

P.S. Bilder nedan från fredagens very casual friday, jag hade munktröja på jobbet - första gången i världshistorien! Shit pommes! Sen partylooken från igår, + en blid med min 25-nånting mamma och jag! ;)





image813

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback