Moi

När man fyller år i november är man ofta skorpion vilket jag då är. Nejdå, jag följer inte slaviskt mitt horoskop och tar det inte på speciellt stort allvar. Men lite spännande måste jag medge att det är - i alla fall de positiva sakerna ;) Jag tog precis reda på vilka stenar som är mina, topas och malakit. Jaha. Ingen diamant här inte.. Hehe... Sen vet jag också vilka yrken som skulle passa mig; "Allt som har i uppgift att hjälpa andra; ex Psykolog, kirurg, polis, forskare, detektiv, lärare." Fysiska kännetecken är genomträngande blick och skarpa ansiktsdrag (?) Om jag blev något klokare på det där vet jag inte, bara bra att veta liksom - eller inte.

Har man kul så har man! Sen står det massa annat skoj (och mindre skoJ) om skorpionen, men det ska jag inte skriva om här... Lite... Ja... Pinsamt kanske ;)


image879

Malakit.

Fina kommentarer
Postat av: Magnus

Enligt min källa så är jaspis en sten tillhörande skorpionen också! ;) Intressant att du också tänkte på stjärntecken igår! :P Jag läste speciellt några rader om skorpionen igår och insåg hur mycket skorpion det verkligen är i dig Emma! =) hehe.. Kraam!

2007-09-14 @ 11:19:43

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback