Myspys

Efter promenaden till Brevik för att hämta (och lämna) paket fick jag upp energin lite. Sen tog jag mig lite mat som syster yster lagat, kollade på några avsnitt SATC och strax efter ringde älskade Loijs. Hon kom upp till mig och vi gick en promenad till Gåshaga och via ICA på tillbakavägen. Vi köpte lite mat samt onyttigheter (har jag sagt att jag har godisförbud på måndag nästa vecka på obestämd tid?) och gick sedan hem till henne. Vi kollade på Åter till Cold Mountain och det är verkligen en sorglig film - no dubt - så det kom nästan en tår. Jag hade sett den förr, men det var kanske fyra eller tre år sedan. Snyft. Sen har Loijs och jag såklart snackat massor och uppdaterat oss när det gäller äventyr, killar och andra strapatser :) Loijs påpekade att det bara gått ungefär en månad sen vi sågs sist, men det känns mycket längre! Det måste nästan vara längre... Jag ska i alla fall ta och åka till Jönköping och hälsa på henne snart!

image964

image965image966

Jude Law är ju inte helt fel att lägga ögonen på...

***

Dagens... Jag trog på mig min enda polotröja som jag äger och gick en rask promenix till Brevik, det var ganska varmt ute och solen sken så polon/"kragen" blev ganska jobbig och varm efter ett tag. Thats why I dont like polotröjor! Haha.



Sen har jag lite taskigt tagna bilder på det jag köpte i fredags, klänningen i mörkgrått (dålig bild nedan) med mönster greppade jag först av allt på VILA, resten bara kom med... Hum. Tröjan är från Ginatricot och ska vara vinröd, på bilden har den någon annan konstig färg. De svarta stövlarna (Wedins) är mitt svar på vinterstövlar, ska gå lite i dem och se om de passar, tror jag ska behålla dem! Skorna med klack ska/borde jag lämna tillbaka, ungefär den modellen har jag ju redan. Eller? Nej, attans jag vet inte... Ska nog sova på saken!



Sweet dreams!

Fina kommentarer
Postat av: Emmelie

Stövlarna är skitsnygga! Vad köpte du dem för? :)

Postat av: Emmelie

Japp, de utan klack. Okej men då tror jag att jag har provat dem faktiskt ;p

2007-09-24 @ 16:54:02
URL: http://eholmberg.blogg.se

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback