Stickat vs Siden

Jag är ganska kluven när det gäller klädstil, eller i alla fall min egen klädstil. Var dag är den andra olik i mitt fall. Som igår då var det lite uppklätt och "kontorsmässigt" idag är det i och för sig "casual friday" med allt vad det innebär, så en mörkgrön kofta åkte på. Känner mig lite trist i klädväg när jag var mer genomtänkt igår, men vadå alla har väl sina up and downs. Men stilmässigt kan jag inte riktigt bestämma mig. Kanske är det det som är så bra med dagens mode, man behöver inte "bestämma sig" hur man ska se ut dag ut och dag in, utan man kan variera hej vilt. Jag ska nog se det på det sättet!

Något jag skulle behöva köpa idag är en mössa med tillhörande halsduk och eventuellt vantar i vitt, det passar nog bäst till mina korta höst/tidig vinterjacka som är svart, mörkbrun-aktig. Hittade en mössa på hm.se men den är i svart, tror att den finns i vitt, det är fint med den där blomman på sidan (100% moi!) Får se vad jag hittar på stan! En sån där lång cardigan från H&M hade jag inte tackat nej till heller, frågan är bara om den passar min kroppstyp (my as), får testa på stan! Mys pys faktor vill jag definitivt uppnå i höst och vinter!

Min stil just nu är kanske "mys med dressad feeling"?!

image950     image949

/emma.



Fina kommentarer
Postat av: Josiee

aaaah det är så snyggt precis så! Mys med lite klass:)skulle haft på den som ligger uppe på min blogg idag men fck låta bli:)


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback