Teoretiskt och home made

Imorgon har jag min första teorikurs! Gott folk: jag ska ta körkort (någon gång i alla fall)! Det kommer bli spännande att se hur det blir och jag kommer förhoppingsvis lära mig något! Det dumma är att jag missar kräftskivan som hålls på jobbet :( Jag kan inte komma senare heller eftersom jag misstänker att det roliga(ste) är över om jag skulle komma vid 20.00. Men ja, kräftor är ju så jäkla gott! Vill ha, vill ha!

En lite händig sak som inträffade i måndags grundades på glömska men slutade bra med lite uppfinningsrikedom. Jag glömde min linsvätska! (För er som inte vet har jag glasögon men använder alltid linser) Medans jag suckar och undar vad jag ska ta mig till är någon annan lite mer fyndig och googlar och hittar ett alternativ till min linsvätska. Man kokar vatten och har ett halvt kryddmått salt i en deciliter vattnen. Voilá! Prima homemade linsvätska!

Idag såg jag ut så här, väldigt mysig klädsel! Invigde koftan jag beställde från Ellos, varm var det allt!



Här är koftan jag köpte, den är mer lilaaktig än på bilden, samt blomman mina söta kollega gav mig igår på 1-års dagen! (Klänningen blev inte snygg på bild så det får bli en bild när jag har den på mig istället...)




Ha en lovley kväll!

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Sandra

Härliga koftor! Ha en bra dag :)


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback