Drinkar och åldersgränser

Anna och jag skulle ut och festa i lördags, vilket vi också gjorde. Efter shoppingturen, lunchen och ännu mer shopping på stan, var det dags att snygga till sig inför kvällens utgång. Vi började med att måla naglarna, Anna bättrade på sina cericea naglar och jag målade min blodröda (grr), kände att rött skulle lyfta outfiten (min ursnygga klänning) ytterligare. Tänka sig vad man filosoferar ;) När vi målat naglarna var det dags för fejset. Sminket skulle på, eller det smink som redan fanns där från morgonen skulle bättras på och förstärkas. Vadå, är det mörkt ute så syns det ju inte om man inte kletar på ordentligt?! Efter det var det håret kvar och jag lånade Annas plattång kvällen till ära för att testa på det för en gångs skull. Annars är min kära locktång väl använd när det nalkas utgång, men denna gång fick den snällt ligga kvar i lådan och vila upp sig. Sist men inte minst var det klädvalet för kvällen som stod på schemat. Jag hade så klart min nya fina klänning från H&M och den nya väskan. Anna anammade body-modet och adderade en svart kjol med hög midja till detta - fina var vi! Drinkarna vi lyckades fixa till var mycket goda om jag får säga det själv. Den första drinken bestod av Baccardi Apple, 7up, färsk mynta, is och citronkoncentrat. De två andra drinkarna var uppbyggda på exakt samma sätt men vi tog Aboslut Pears istället för Baccardin. Mums. Att vi fick "restaurangmat" serverat var inte helt fel det heller. Sen ringde Lovisa och vi fick i vanlig ordning bråttom till tåget.



Redo för party!!



(På sista bilden härmar jag en bloggerskas lite bistra uppsyn ;)

Inne i stan skulle vi ansluta oss till Lovisa & Co. Men Sturehof vägrade släppa in oss! Shit vad förnedrande. "Nää det är 21 här och inte en dag under..." Jahopp. Anna och jag gick därför till Fridays och drack goda drinkar istället. Mums mums. Efter en stund kom Lovisa och vi gick in på East - UTAN ATT DE KOLLADE LEGG - och satt där och snacka ett tag. Sen orka vi inte mer, blev lite antiklimax på det hela i och med de snorkiga (manliga) vakterna.
Väl hemma kl tre på natten, efter en stor 7 - 11 (seven eleven) brownie och lång busstur, sov Anna och jag gott i våra sängar. Imorse när jag vaknade var klockan tjugo i ett - Va? Men det var skönt att sova ut lite också :)

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback