Gårdagen

Igår, fredag känns som en vääldigt lång dag. Från att gå upp vid sex på morgonen, jobba en hel dag, sen till centrum, hem, duscha, snygga till sig bla bla, springa till tåget (som vanligt och ständigt) och sen ansluta mig till D och lite peeps. De var och spelade boule och jag kom precis när de var på väg att dra. Vi skulle till Sankt Eriksplan till en spansk tapasrestaurang, Caliente nånting. Jag och D har varit där tidigare och även denna gången var det underbart god mat. Sisst beställde jag in fyra rätter till mig själv, denna gången blev det bara tre men jag var grymt mätt i alla fall! Ojoj. Sen gick vi vidare tillbaka till Odenplan (där boulebaren var) och till en liten "hörn pub" The doors. Där satt vi och babbla, drack öl/cider.. Josefin hade en "Biblel", en vännerbok med lite roligare frågor än vanlig vännerböcker, alltså inga frågor gick i stil med "favorit ämne i skolan" eller "favorit djur" snarare "favoritställning" och "den ultimata sexfantasin" osv. Ja du kan tänka dig! Jag var den enda som skrev i boken, de andra hann inte.. Jag var ju tvungen att svara ordentligt! Hehe. Sen skulle David såklart kolla igenom mina svar... Hum.. Han hann inte till de smaskigaste sidorna kan jag säga ;) Kvällen var lyckad och när klockan närmade sig ett satte vi oss i en taxi hem...

Imorse sov vi länge - skönt! Gick upp kanske elva och åt frukost, sen kolla vi på de två sista avsnitten av Carnevale som vi började se för ett tag sen.. Den slutade lite, ja.. Vad händer sen liksom? Tror det finns fler säsonger än den vi nu såg, kanske något att ladda ner?

Snart är det 30-års kalas hos D's kompis, sen middag, sen hem till mig, svida om och sätta sig på Lidingötåget mot Shophies inflyttningsfest! Ska bli riktigt kul :) Känns som om det kommer bli små tidsmarginaler, så vi lär ju springa till tåget som jag alltid gör :P Nu ska jag se om D har någon bra musik, Sophie ville att jag skulle ta med min iPod med musik.. Inte liten press inte! Jag kan inte riktigt stå för min musiksmak i alla lägen om jag säger så ;)

image2182


Ha en bra lördag!

Puss å kram

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Tack för en trevlig kväll i fredags. Riktigt god mat :)
Trevlig blogg du har förresten. Ha det gott.
Kram


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback