Happy day

Solen skiner (som vanligt) börjar nästan bli tjatigt, eller hur? ;) Imorgon ska det dock mulna på lite har jag hört och det är ju inte lika kul. Att helgen inte ska bli strålande fin heller, som förra, är ju inte direkt något att hurra för. Jag vill ha sol! Basta.

Morgonen började bra. Riktigt segt att gå upp i morse dock, men jag vaknade till lite i duschen. Sen var det den vanliga proceduren med smink, vad f*n ska man ha på sig?, äta frukost i sängen, klä på sig, gäspa, kolla på tv.... osv. Denna morgonen satte jag upp lillasyrrans hår också! Det är så kul att hålla på med sånt tycker jag :) Maja (syrran) stackarn har fått stå ut med många håruppsättningar i sina dar.. ;)

I överhuvutaget är jag glad, positiv och sånt där uppmuntrande. Jag är nog en ganska glad typ ändå, på det stora hela alltså. Alla har sina up and downs, men den glada överväger lätt ändå! Undrar om det kan ha göra liiite med den där Homeopatmedicinen jag fick för ca en månad sen? Känner mig ganska mycket gladare faktiskt. Livet leker för tusan! Nu ska jag bara hitta på nåt åt det som är mindre skoj...

Jag har en kort dag i dag, på jobbet alltså, eftersom jag ska till körskolan och göra några datatester, mina sista två actually. Sen ska jag hem till Dave och mysa. Myspys. Nåt mer? Vi får väl se... :)

image2205


/emma.


Edit: Tydligen har Engla döpt sitt första inlägg för dagen till just "Happy day". Sicken härmapa jag blivit på senare dar;) Faktiskt så såg jag det inte förns nu!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback