Helgen med Anna

Helgen har i vanlig ordning susat förbi och denna var inget undantag. Anna kom i fredags kväll och vi har haft kul från första stund! Vi har snackat, vi har fnissat, vi har druckit te, vi har flamsat, vi har ojat oss över smink och kläder, shoppat, fikat ceasarsallad, festat (blev ingen dans, men goda drinkar och lite flirtande;), bytt kläder säkert hundrafemtioelva gånger innan vi tillslut fick rusa (läs: springa) till tåget. Vi har pratat om stora och små saker, livet, framtiden, klädval och vilken maskara som egentligen är bäst - ja, allt.

Anna åkte hem vid fem-tiden och jag har hunnit med ett skivstångspass till. Jag är riktigt stolt över att jag hunnit/orkat träna hela FEM gånger denna veckan! Shit. Det måste vara personligtrekord eller liknande. Riktigt stolt är jag :)

I lördags shoppade vi. Först var vi sega och sugna på nån mat eller fika, men kämpade oss igenom en hel del butiker i alla fall - vi ville ju hitta något fint! Tillslut bestämde vi oss klokt nog för att fika eller käka lunch innan vi ens satte foten i ännu en butik. Vi hamnade på Coppla precis vid ingången till Gallerian och åt en riktigt god ceasarsallad! Efter en stund ser jag Lovisa och hennes kompis genom glasrutorna och vips så var de vid vårt bort med varsin latte och wrap. Anna och jag går vidare efter en stund för att kolla i fler butiker och "pröva vår lycka" (snarare våra plånböckers). På Åhléns hittar jag en superfin vit sjal med rosa rosor på och en liten väska med långt axelband (så man kan ha den över axeln). Till min stora lycka hittade jag också den "om-bloggade" axelbandslösa klänningen på H&M och norpade åt mig en sån på en gång. En mörkblå fin liten sak... Åhh... Juste, en ögonskugga från Make Up Store fick också följa med hem... Underbar ting! Men köpförbudet har aldrig varit mer tydligt...



Min lover till klänning... Åhh så fin du är!

image2143

Mer om Annas och min utekväll i nästa inlägg :)

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback