Jag är slut

Vilken intensiv dag! Jobba, till körskolan 16.30 - 17.30. Kl 17.30 gick jag direkt till Friskis och tränade skiten ur min kropp... Svett! 18.30 var plågan slut... Loijs var också med och hon (hurtigbullen) hade cyklat till Friskis (en braa bit hem därifrån - vi bor ganska nära varandra) och eftersom vädret var fint frågade jag om jag fick med henne hem (hurtigbulle nr 2). Över en timma senare, ca 20.00 kom jag hem. Slängde i mig mat, in i duschen, ut ur duschen, in i morgonrocken och nu sitter jag här. Ska sova snart, mycket snart... Men för tillfället lägger jag till bloggar på Bloggkoll.se. Det verkar vara en förträfflig sajt där man lätt kan hålla koll på de bloggar man vill läsa och sen får man ett mail/inlägg (?) när de har uppdaterats - om jag har fattat rätt. Har bara varit medlem i fem minuter så jag vet inte än... Än så länge bådar det gott!

I morgon är det jobb igen, men jag börjar dagen med ett core-träningspass, sen är det fix och trix, ska ordnas till College och så (fortfarande jobb-snack), sen ska jag hem och laga mat... Jisses...

Nej sängen var det!

Fast föresten... Denna låten är en av mina favoriter. Vissa minnen som knytits samman med den... Kanske inte minnen jag egentligen vill ha, men man förknippar lätt låtar med vissa känslor och de är svårt att "ta bort det" sen i efterhand... Nu har den spelats två gånger på MTV två mornar i rad... En gammal låt som fått nytt liv igen? Kanske att jag även ska skapa nya minnen... Man kan inte sluta älska den! Så fin.



/emma.



Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback