Living in a fariy tale

Vem vill inte leva i en saga? Leva lycklig i alla sina dar (att det redan är fixat i förväg liksom), vara kär, sväva på rosa moln, vara med om äventyr utan dess like, kyssa grodor (bara prins-grodor såklart!), magi och trollkonst, oändliga blomsterängar, djur som kan tala, förtrollade sjöar och skogar, goda féer, vida oceaner, enhörningar, land i fjärran, riddare, drakar, prinsessor och ljuva damer, sagolika slott och storslagna palats, kläderna ska vi inte gå in på.. Listan kan göras lång av fantaskiska ting som händer i sagornas värld.
Nu tror jag att jag kommer leva lycklig i alla mina dagar och en hel del av det andra kommer också slå in, eller har redan slagit in, trotts att jag inte lever i en sagovärld. Med mitt barnasinne kommer jag alltid tro på magi och förtrollade platser.

En liten sak som fick mig att färdas till denna magiska värld en stund, var ett nytt smeknamn min älskling gav mig i går. Min lilla ängel. Inte bara det, det är allt. Jag är ofta på det där underbara, förtrollade stället numera. Du får mig så glad hannibanni ♥ Saknar dig... Var så länge sen (sen i söndags) vi såg nu, men nu på söndag - då blir det kramkalas! :)


image2098

/emma.

P.S. Nu blev det ett Min lilla Prinsessa också... Tillbaka till den förtrollade världen...

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback