Lunchen i solen

Nu ska jag berätta om gårdagen, min och Loijs duktiga-dag. Vi skulle träna kl 11.00 på Odenplan så jag siktade in mig på att gå upp ca 8.30. Istället gick jag upp kl 6. Hör och häpna. Kl 06.00 på en LÖRDAG går jag upp. Inte så frivillt om jag ska lägga till det. Min babe kom nämligen på fredags kvällen och sov över till lördagen, dock skulle han iväg och åka stritsbåt (visst låter det coolt) med hemvärnet så han var tvungen att gå upp 6. Jag med tydligen... Man måste ju utfodra sin man för tusan! ;) När han åkte cirkus 7 gick jag och la mig för att sova i en och en halv timma till, när jag vaknade till väckarklockan trodde jag att jag skulle dö. Zzzz. Men det var värt det! Vi såg ju på den braiga serien Carnevale som vi började titta på förra helgen, nu är det bara en cd kvar... Spännande! Sen fick jag ju kramas också :)

Kl 09.54 samma morgon, efter att ha vaknat för andra gången, står jag vid Talludden och väntar på Lidingötåget. En pratglad farbror börjar snacka om sin son som tydligen klottrar i busskurerna på ön. Ookej. Och nu skulle han få böta... Bla polisen.. bla.. men han spelar ju fotboll.. bla bla. I Käppala (en station senare) kommer Loijs på tåget och räddar mig. Kl 10.26 är vi på SATS vid Odenplan för ett boxpass - trodde vi. Det var inget boxpass den dagen, istället var det muskel. Vi ryckte på axlarna, tog våra biljetter och oj va vi fick kämpa! Muskel var som en kombination av Core och Bodypump/skivstång så det var riktigt ansträngande. Friskis och SATS har verkligen olika upplägg på sin träning och jag är grymt sugen på att hoppa över till SATS, synd att det är så förbaskat dyrt... Härligt var det!

Sen, nyduschade, påklädda och klara gick vi vidare mot vår lunch. Först tittade vi in på apoteket, jag har nämligen börjat känna av vårens baksida - pollenet. Jag köpte därför upp mig på ett litet lager med tabletter och nässpray. Äntligen lunch! Solen sken och var helt underbar (jag invigde mina nya solbrillor), vi satte oss på ett café på solsidan av gatan och beställde varsin Ceasarsallad (dock var den en liten besvikelse) och jag en latte. Åhh. Det där var något jag längtat efter! Sitta på en uteservering i solskenet och bara N.J.U.T.A. Vi pratar på om allt och inget, njuter, skrattar, och filosoferar. Då ser jag någon jag känner igen, "men oj, henne känner jag ju!" Hej hej och en peppande pratstund. Du är verkligen helt otrolig! Du kan ge så mycket inspiration och nu ska jag ta till vara på den och ta tag i "det här". Basta.

När vi "tröttnat" på solen, alltså när det var dags för oss att bli seriösa gick vi till Stadsbiblioteket för att plugga körteorin. Vi kanske var effektiva i två timmar stängde biblioteket och vi gick till Ginos coffie NoCo där Lovisa, Loijs och jag brukar hänga. Jag tog en morotskaka (också lite av en besvikelse...) och vi babblade på, läste i teoriboken i ca en kvart innan vi begav oss hem. Sen vidare på drinkkvällen hos Lotta! Sancka om en intensiv dag!

Summan av kardemumman är att dagen var klockren och helt underbar! Hoppas det blir lika fint väder nästa helg så jag och Anna kan sitta på en uteservering och njuta då med :)

Lite pics från mobilen när Loijs och jag satt och åt.

image2121



Ha det gott!

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback