Min första skiva

Studentskiva alltså! Det trodde ni inte va? När jag gick gymnasiet bodde jag i Strömstad och där vet typ ingen vad en studentskiva är. Självklart hade vi fester (bakfyllan från dem sitter fortfarande kvar) men inte med teman och på samma sätt som en studentskiva. Ärligt så vet jag inte riktigt vad en studentskiva egentligen är... Men det kommer jag förmodligen få veta kväll :) Vi ska på efterinsläppet och temat var tydligen Carneval, så man behöver inte spexa allt för mycket.. Packade ner ett röd/rosa galet linne med lite plajetter på som kan tänkas passa med skivans tema, men rynkar D på nästan har jag ett grått - mindre carnevaligt - som backup. Uträknat va?

Innan skivan ska jag på middag hos Daves mormor som fyller år idag! Undrar hur många av hela "tjockasläkten" som verkligen är där? Har inte träffat fler än typ hans mamma, pappa, syrra, moster och mosterns man + två kusiner... Oopsi! Men det ska nog gå bra:) Har klätt mig propert och lockat håret idag för ända målet. Bild kommer kanske sen - är ju lite seg på att uppdatera med outfitsbilder... Den som lever får se! Späckat schema var ordet :) Alltid kul när det händer saker!

På fredag händer det också grejer, först jobb, sen träna, sen hem, sen ut med vovven, sen ut med gänget och äta på restaurang. Ett tapas ställe jag och Dave var på för ett tag sen med hans mor och far, moster och mosters man (har sååå snygga förklaringar;) Ska alltså dit med D och hans (mina?!) friends och ha det trevligt! Najs najs. På lördag är det först 30års kalas(?) hos en av D's kompisar, efter det är det inflyttningsfest hos Sophie och innan detta ska jag och Loijs köpa present till Sophie.. Hoho, fullt upp var ordet. Söndag? Träna kanske... Eller bara återhämta sig ;)



Klicka för att stänga bilden

Jag och Sara innan det bagav sig på en studentfest. Btw det är det där linnet jag kanske har i kväll (carnevaltemat)... Btw 2, I know I look like hell... Eller som en liten slampa - you deside :P

/emma.

P.S. Träna igår, både på körkortet och på gympagolvet! Kredd till moi :)


Fina kommentarer
Postat av: Maja

Jaha, det var det du skulle göra :)
Ha de så kul då

2008-04-16 @ 16:45:58

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback