Shoppaholic - allt annat är en lögn

Jag är verkligen helt otrolig. Visserligen har jag lite mer koll denna månaden och jag har bestämt mig att satsa på aningens dyrare saker, men grejer jag verkligen vill ha istället för massa billig skit som i slutändan blir mycket pengar ändå. Make sense? I think so. Nu har jag alltså spenderat saker "live" men också hämtat ut en kartong - ja du läste rätt, en KARTONG - med kläder och skor från Halens.se. Skorna i modellen "Mary Jane" som ursprungligen designades av Manolo Blahnik. Jag älskar dem! Sköna, känns inte som klacken är så hög fast den är det - har jag blivit van? Och helt lovely! D gav dem högsta betyg :) Den ljusrosa klänningen var ett billigt fynd att strosa omkring i i sommar och den mer cerisa blusen är precis rätt! Sen skickar jag tillbaka en del grejer också som inte alls var bra (på mig) och det är skönt att allt inte var så snyggt - annars är det personlig konkurs som gäller ;) Allt detta är alltså från Halens:



Jag shoppade loss lite på H&M i fredags och kom hem med detta, den kornblå klänningen funderar jag på att lämna tillbaka, samt den vit-röd randiga t-shirten med rosett. Men jag vet inte?! Hur ska jag göra? Den vit-svart rutiga är redan en favorit! + ett par solbrillor med fjärilar på hörnen... Bild kommer sen!



Sn var jag och Maja på stan i lördags och då inhandlades det också fint! En rosa tröja med rosett från MQ för halva priset! Yeey. Tror jag ska ha den på mig imorgon... Ett dyyrt nagellack från OPI i färgen Passion köpte både Maja och jag. Vi har drömt om det länge nu och kände att det var dags att investera i varsin liten flaska á 140kr. Dock tänkte resten av Sthlms trendiga tjejer samma sak och vi fick leta länge innan vi tillslut hittade varsitt exemplar på NK! Jag köpte också en partyklänning i VILA-butiken i Gallerian, vid första anblicken ser det ut som ett nattlinne men då jag satte mitt svarta bälte i midjan - voilà - redo för party! Den ska jag ha om vi går ut nu på fredag, eller så sparar jag den...





Åh, jag gillar den klänningen skarpt!

/emma.



Edit: Här är ett klipp ur Sex and the City när Carrie "träffar" Mary Jane skorna... Man måste älska den serien!



Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback