Trött

Jag är trött och jag borde gå och göra mig i ordning så jag bara kan däcka i sängen sen... Jo det är nog det förnuftigaste.

Var på körskolan i dag direkt efter jobbet, gjorde syntestet, fyllde i alla papper bla bla bla. I morgon ska jag skicka in alla papper till Vägvärket och få ett förnyat körkortstillstånd. Det jag skaffade när jag var 16 gick ut i januari och det är hög tid att ta tag i det där som kallas övningskörning... Kommer nog gå finemang, speciellt med tanke på att både mamma och Olle har automatväxlade bilar. Anyways. Jag kommer ruinera mig på körlektioner i alla fall!

Tröööött. Seg. Blää.

Alla de där tankarna om vad man egentligen ska ta för sig här i livet tar en hel del på krafterna... Sinnes. Har inte tänkt så mycket på detta som jag gjord de senaste timmarna under hela mitt liv. Så typiskt mig att vara ute i sista minuten...

Vill åka utomlands också, på en lång lång resa till något varmt ställe och bara njuta, ta det lugnt och samla kraft. Det gäller att välja rätt om jag ska kunna göra det jag vill om kanske ett år... Man kan bli galen av mindre!

Nu ska jag gå mot badrummet och göra mig "redo för sängen", ska läsa i körkortsboken till nattlektyr tänkte jag... Har inte läst nåt i den sen i lördags. Måste skärpa mig! Loijs läser nästan varje dag... Jag vill också vara ledig! ;)

Puss och natti

image2127

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback