Upp och ner, ner och upp

Om jag ska beskriva den här helgen tänker jag först och främst på att den varit fin. Den slutade så fint. Men där någonstans i mitten gick det lite snett. I fredags var det grillning (jag stod för matlagningen;) och sen gick jag och Lollovisa til Loijs för filmkväll. Det blev P.S. I love you (den där uuuunnndeeerrbbaaaaraaa filmen jag såg med mamma på alla hjärtansdag), just denna version var från Bali så kvalitén var inte helt strålande. Men filmen var minst lika bra som sist! Även fast jag somnade på slutet :) På lördagen blev jag väckt av mamma som kom in och hoppade på mig av iver (ja typ). Första frågan var om vi ska åka till Italien - hon och jag. Den andra var om jag ville hänga med till Uppsala över dan och hälsa på mormor, kanske gå på IKEA och sånt. Det tredje kom av bara farten och det var om jag skulle hänga med in till centrum (Lidingö centrum) och äta frukost på Konditori Prinsess. "Men vi måste åka nu, om knappt tio minuter..." Sen går hon. Jaha. Men vet du vad?! Jag lyckades! På knappt tio minuter har jag duschat snabbt, sminkat mig och klätt på mig. Att jag springer ut till bilen barfota (barfotapremiär för i år) och med kläder jag inte hann ta på mig är en annan sak. Jag är stolt.

Efter en mysig frukost i centrum med mamma (gravadlax på grovt mörkt bröd och massa gott + latte) gick vi till Intersport (eller var det Teamsportia?) för att jag skulle köpa nya gympaskor. Hoppas att det hjälper mot min ömma benhinna - som by the way är bättre nu! Ränkar med ett styrkapass på onsdag... Sen gick vi vidare mot H&M (mamma skulle köpa ett likadant linne som jag köpt (bild sen). Halvvägs kommer någon springandes efter oss. "Lugnt går hon därifrån?!" Mm. Jag glömde alltså påsen med skorna jag precis köpt. Shit, här har vi tjejen som inte kommer ihåg det hon precis köpt, Miss BigSpender drar bara kortet, signerar, ler och går? Haha. Sen var det snabba ryck, hem, röja i köket, bla bla bla, tills vi kom i väg till Uppsalasslätter. Nu börjar det tråkiga... Det ständinga dilemmat pappa. "Mamma och pappakonflikten" kanske man ska säga... De är skillda alltså, med allt vad det innebär. Dan börja bra men blev skit där nån gång på mitten. När mamma och jag väl var på väg hem till Sthlm igen ringer min älskling och frågar om han kan komma över. Ja! Så dan slutade bra i alla fall :) Räkor, vin, mys, glass och jordgubbar - kan inte bli mycket bättre! ♥

På lördagen vad det shopping på schemat, Shopping med stort S. Dave skulle också med mig och Loijs + Loivsa lite senare. Stackars honom ;) Det hela slutade med att D shoppade mer än mig! Jag är stolt över honom :) För min del blev det en t-shirt med skor på (yeey) och ett par linnebyxor som var mer än en dm för långa (ska sy upp dem) riktigt nöjd! Ville shoppa mer, typ ett par skor.. Det sugiga är att jag hittade ett par, eller D faktiskt, som var perfekta. Med rosett, svarta, inte-skavsårs-benägna och i skinn. Yes. När priset blev 650 tvekade jag lite och när hon sa att jag inte kunde använda dem när det var fuktigt eller blött ute pga av skinnsulan, sa jag nej. Damn. De var ju så bra i övrigt! Efter shoppingturen och lunch på stan åkte jag och D till hans moster för att umås och äta lite. Vi spelade guitarr-hero (andra gången i mitt liv - men jag vann en del ändå :o) åt gott grillat - så somrigt! Sen kollade vi på filmen Walk the line som är sååå bra! Sen var klockan mycket (många "sen" nu...) så vi åkte hem till D och sov. Han är så fin. D alltså :)

Måndag. Trött. Pollenallergisk. Bad-hair-day. Skoskav. Men dock väldigt kär. Det överväger allt. ♥

Puss på er!

image2224

/emma.

***

Huvudsaken är att det är bara du och jag.

Älskar dig.

Du är vacker.

Vi ska ju till Paris!

Vad mysigt vi har det.

....... och massa mer...

***

"Han är verkligen en fin kille! Verkligen." sa mor.

Fina kommentarer
Postat av: Alina

Jag är så glad för din skull!! Du är värd att må bra, snuttunge!

2008-04-28 @ 10:32:50
Postat av: Emma

Tack snuttan :)


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback