Ute skiner solen

...och inne sitter jag. Men jag är glad för det ändå! Känner ett sug efter att få sitta på en café ute i solen med brillorna på näsroten... Känner också ett sug efter att få shoppa lite. Behöver ett par vårskor, ballerinas eller stilrenare sneakers? Vet inte riktigt vad jag är ute efter. Alla ballerinas ger i princip skavsår, har ett par på mig nu som redan ger mig känningar om kommande skavsår (inge bra). Det känns liksom fel att ha stövlar på sig nu (med foder i) när solen skiner och man är "vårig" i övrigt... Mina galet knallrosa knyt-lågskor (?) är liksom lite för galna i vissa sammanhang. Hum. Snacka om problem va! ;)

Hoppas solen håller i sig och skiner senare när jag slutar för dan, så jag får njuta lite av den då. Kanske att det blir middag på balkongen? Med hela familjen och D, om vi får plats!? Hehe.. Ja det är just det.

Vill flytta hemifrån nu också. Sen vill jag ut och se världen. Och vet du vad, D kommer och hälsar på i så fall :) Krisen är tillfälligt löst... Känns bra! Mycket bra. Love you...

image2184

/emma.


Fina kommentarer
Postat av: Lina

Jättehärlig bild! Nu längtar man till sommaren!

//Lina


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback