Valborg var det ja

Valborg är ganska överskattat. Samma sak gäller midsommar och nyår. Man bara ska ha det så där JÄTTEKUL och man bara ska vara på den bästa festen. Man har jättehöga krav och förväntningar på att det ska hända något och att det ska bli en dag/kväll att minnas för all framtid. Sällan blir det just så, att det blir något halvdant och inte alls så lyckat som en vanlig spontan utekväll med girlsen kan vara. Nåväl. Förra midsommaren träffade jag ju David och det är ju något väldigt positivt:) Det var en över förväntan bra midsommar om jag säger så, innan har det inte alltid klaffat rätt med allt, andra högtider alltså. I alla fall. Det jag vill få fram är att man alltid har stora förväntligar och höga krav och att det tyvärr ganska ofta faller platt som en pannkaka ner på marken igen... I år har jag inga speciella förväntningar, hade egentligen inget planerat förrän igårkväll. Halva famlijen är hemma så de ska grilla, jag och Loijs hänger på och nu ska David också komma så det blir trevligt! Sen ska vi kanske leta upp lämplig kase (brasa för de som inte kan Uppländska) bara för att. En kase är ett måste om det ska kännas som Valborg. Tror det kommer bli riktigt lyckat!

Snart ska jag stänga växeln. Har pratat in ett (tre) nytt röstmeddelande på svenska, engelska och svenska, eftersom det är helg nu och vi har långledigt. Inte mig emot :) Kl 13 ska jag gå raka vägen hem (skiter i att träna) för att ta en promenad med mamma (och Hugo?) i solskenet... Sen ska det väl handlas och jag ska städa mitt rum... Erhm..

Blir en bra dag! Att solen skiner som bara solen kan är helt underbart! Att pollenet gror och trivs som bäst är fortfarande skit. Men jag är en tuff en, så jag klarar av det, så som jag klarat av det alla andra vårer...

Ha det finast och njut av vädret! Våren är här!! :)

image2253

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback