Evening plans

Igår kväll frågade min Älskling om jag ville hänga med på middag hos Anton som har fått en egen lägenhet (wee för honom, bu för mig - jag vill ju också ha en lägenhet!). Det ska bli trevligt :) Så det bär alltså av mot söder om söder efter jobbet! Får träffa min babe igen, var ju typ fyra timmar sen sist nu ju! ;) Så det kommer bli en trevlig kväll!

Imorgon ska jag försöka hålla mig hemma, gå ut med vovven på kvällen och fixa inför att
Sara Sweet kommer på torsdag eftermiddag! Ska bli så kul att du kommer stumpan :) På fredag ska vi ut till Daves landsälle och preppa inför kräftskivan på lördag! Jisses va kul det kommer bli! Tror jag tar med min oöppnade  Passoa jag köpte förra sommaren på Zakynthos, att jag inte öppnat den förvånar mig :-O Ska googla lite drinkrecept med Passoa i så jag vet var som kommer ta mig in i dimman... :P Kanske ska köpa lite vin också :)

Kul kommer det bli i alla fall, den saken är säker! Kul att Sara kommer ända från Göteborg också! Sen kommer det självklart massa annat härligt folk till kräftskivan, så det kommer minst sakt bli fullt ös (medvetslös)!

Men först kommer ikväll! Längtar...



Sara och jag när jag var i Gbg, näst senast (hehe känn på den Sara;)

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Det ska bli så kul på lördag..

Något som är grymt gott är att blanda passoa med apelsinjuice.. Jag dricker det i Spanien :)

Köpte en Passoa i Tallin också.. Mums :)



Jag vill ah lördag nu!!!!

Puss


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback