Happy Saturday

Hallå hallå! Kom nyss hem från stan!

Imorse vaknade jag med min älskling vid min sida - kärlek - han tassade upp och försvann en stund för att komma tillbaka med en frukostbricka till oss! Han hade fixat te och fil (precis som jag vill ha den med lite jordgubbar:) som vi åt till filmen Into the wild vi började se på igår. Den var bra! Konstig, men ja, innehållsrik! En kille som ger sig av, bränner upp (med tändstikor) sina pengar och bara börjar vandra och ta sig runt i landet, för att tillslut hamna i Alaska nånstans... Jo men det var bra, konstigt bra. När filmen var klar vid tolv tiden tog vi tag i våra liv och begav oss in till stan, eller i alla fall jag, älsklingen skulle hem och packa upp allt. Jag ringde Lotta och undrade om hon ville ta en fika vilket hon inte bangade på! Vi fick oss ett riktigt tjejsnack, jag en ceasarsallad och Lotta en blåbärspaj, och jag känner mig riktigt positivt upplyft! Jag har ju bland annat klurat ut vad jag vill göra inom det närmaste - ingen enkel match - tro mig! Härligt är det när alla bitarna faller på plats!

Jag hoppade av tåget i Brevik för att hämta ut
paketet från H&M med grejerna jag beställt, det mesta verkar riktigt bra! Shoppade lite grejer på Lagerhaus också! Bland annat ett fotoalbum, en ram och nåra krokar att hänga på en dörr. Om jag har nåt kvar av lönen? Mja.. Det är snart lön igen va?! ;)

Nu ska jag börja pyssla och sätta in bilderna i albumet! Yes! Hoppas du får en fin söndag!



/emma.


P.S. Att det är sista dagen av semestern... Suger, men det är väl livet I guess! Jag får se det positivt att jag kan göra av med så mycket pengar på jobbet liksom ;)

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback