I really need to screw

Nu snackar vi alltså SKRUVAR och inget annat.

Igår när jag kom hem skulle jag ju egentligen slänga mig på sängen, men istället började jag skruva ihop min hurts. Precis, mamma har inom loppet av en vecka köpt två hurtsar till mig ;) Den ena ville jag verkligen ha och
den andra var väl okej... Hur som haver så är den slutgiltiga hurtsen den jag vill ha! Yes. Sen kollade jag lite på tv i alla fall och somnade några minuter innan det var dags för middag. David kom efter en stund och han fick på en gång rycka in och skruva upp mina hyllor ;) Stackarn... Men fint blev det :) Behöver nog två hyllor till att sätta över tvn, där jag kan ha massa skit, allt i min golvhylla fick nämligen inte plats på de tre hyllplanen vi satt upp igår. Men fint blev det!

Måste erkänna att jag inte har ett dugg tålamod när det gäller att sätta upp hyllor och sånt. Jag har liksom inget sinne för det! Alla tavlor jag satt upp själv har hamnat snett eller i olika höjd, hyllorna ska vi inte tala om... Jag fattar inte hur de bär sig åt i typ Äntligen hemma? Gör Martin Timell som Mat Tina och "förbereder" innan kameran sätts igång? Typ "... så var smeten klar och bara att sätta in i ugnen på 225 grader, men för att spara tid har jag redan gräddat (?) kakan och titta så fin den blev!" Erkänn Martin att det är så du gör! Du kämpar också med en hylla i en halvtimma och det tar inte alls bara tre sekunder att sätta upp den själv! Ha. Jag visste det. Tur att jag har en pojkvän som kan saker om skruvar och att man inte ska ge upp bara för att det skiter sig. Det brukar ju faktiskt ordna sig tillslut!

Så, det var min kväll igår, mycket skruvande alltså! Och kramar såklart.



HELT okej tapet, fint med skor...

/emma.

P.S. Anna snutt hade ju börjat skolan, så jag får ringa henne en annan dag! :)

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback