Kärlek

Jag har spenderat några mysiga dagar med mitt hjärta, därav min frånvaro. I tisdags hämtade Maja och mamma upp mig hos David för att forstätta mot Norrköping. Där besökte vi Homeopaten, fick nya "mediciner" och var klara ganska snart. Vi åkte då vidare till söta Anna och hennes mamma Caroline för lite middag och snackis. Anna kom in på sin utbildning i Linköping så hon var glad! Alltid lika kul att träffa dig gumman! Sen begav vi oss hem och var hemma ganska sent mitt i natten.

På onsdag morgon (nåväl, kl 12.05) skulle jag ta båten till Davids landställe direkt från Gåshaga. Jag övningskörde till Gåsdahgabrygga med mamma och sen stod vi på bryggan och kollade i trevliga papper jag fått på posten :) Molnen sprack upp och solen värmde riktigt bra! På Tynningö hämtade David upp mig och vi fortsatte mot hands landställe för att lämna grejer och sen ta deras båt till Waxholm. I Waxholm åt vi en smarrig lunch i hamnen, varsin ceasarsallad med räkor, kräftor och scampi - mums! Efterrätten bestod av en glass :) På vägen hem köpte David en citronpeppar-rökt makrill (och en makrill;) och lite rökta räkor som vi senare åt innan middagen bestående av kroppkakor - mums nr 2! Vi kollade på film och bara myyyyste! Efter middagen gick jag och Älsklingen ner till bryggan och fiskade! Jag fick hur många abborrar som helst! Behöll två och slängde i typ fyra som var för små + en mört. Mamma föll nästan av stolen när jag berättade att jag trätt på mask själv och brutit nacken av en firre. Jisses. Jag är stolt.

Igår regnade regnade det mest hela dagen. Vi vaknade och gick upp för lite frukost. Sånna mornar är så sköna, man går upp när man vaknar (relativt tidigt vid 9-10 tiden), dukar fram frukost, med te, fil, mackor och sånt gott. Sen sitter man där och äter långsamt, njuter läser några rader i den där boken man gillar... Efter frukosten kollade vi på Arn, jag hade inte sett den tidigare och den var riktigt bra! Snart kommer väl nästa ;) David började med lunchen bestående av gårdagens fångst - abborre - och jag hittade några blåbär, så vi gav oss ut i blåbärsriset med två koppar. De resulterade i en smulpaj som blev himla god! Mums mums. Abborren var också riktigt smarrig :) Sen åkte vi hem till mig på Lidingö och åt middag, jag klistrade in lite bilder i mitt fotoalbum och packade väskan till helgens konferens.

Thats pretty much it!

Blir kanske borta i helgen om jag inte får igång mms-bloggningen :)

Puss puss så länge!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback