Lite seg sådär

Imorse hade jag min friskvårdstimma. Jag tänkte ta mig en "power walk" runt området där jag bor på nån timma. Det jag inte hade räknat med var kampen mot sömnen när väckarklockan ringde. Jag ville INTE gå upp! Helt galet. Jag fick ligga och motivera mig i drömmarna och försöka förmå mig att stiga upp. Efter tjugofem minuters snoozning kom jag äntligen ur sängen. Att sätta på sig träningskläderna och ge sig ut, (i det förvånandsvärt fina morgonsolskenet) kändes helt fel just då. Men jag kom ut! Det kunde jag aldrig tro. En dryg halvtimma senare var jag hemma igen, hoppade in i duschen och fortsatte med resten av skönhetsbestyren. Gäsp.

Igår var det min matdag och jag gjorde Risotto för första gången och det blev riktigt bra, typ tre matlådor kvar av det jag lagade också. Glömde det såklart idag, men imorgon kan jag ju ta med det! Najs najs. Måste spara pengar på det sättet också + att jag vill bojkotta mat-"kärringen" som gör mindre och mindre portioner + att det inte längre är färsklagad mat! (Har aldrig fått utlopp för den aggressionen här på bloggen).

Efter jobbet blir det till att åka till Brevik med H&M returerna jag har dragit ut lite väl länge på att lämna tillbaka. Hoppas det fortfarande går! Sen ska jag hem och städa (städar bara lite åt gången... sen stökar jag till igen!) Dammsuga ska jag också göra - ordentligen denna gången! Sen ska jag soooova! Måste försöka lägga mig någolunda tidigt! Men jag är ett hopplöst fall!

Let's go!



/emma.

Fina kommentarer
Postat av: maja

okej, vet att du hatar det här, men "aggressioner" heter det.. pusss på dig

2008-08-14 @ 11:45:41
Postat av: Emma

Haha. Jag gjorde det för att reta dig! Tyckte det såg konstigt ut... :P Puss


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback